Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagón kérdése:
Hová tűntek az értelmes nők?
Figyelt kérdés
Mért van az, hogy az utóbbi időben, a nők olyan szintre fejlődtek vissza, hogy még a való világ vagy a barátok közt is komoly szellemi kihívást jelent néhányuknak? (a legtöbbjüknek 19-35 éves kor között)2012. febr. 12. 15:47
11/64 A kérdező kommentje:
Érdekesen mutatna, ha időről időre feltűnnék egy-egy vizsgán, mondván, hogy "Keziccsókolom, ne is tessék velem törődni, csak csajozni jöttem. Megnézem a vizsgaeredményeket, választok egy csajt és már megyek/megyünk is!" :D
2012. febr. 12. 16:01
12/64 anonim válasza:
Ez tényleg röhejes lenne, de talán ha csak egyszerűen odamennél az egyetemista lányokhoz és beszélgetnél velük rögtön kibukna, hogy melyikük értelmes :):)
13/64 cathilina válasza:
Nem azt mondtam, hogy minden egyetemista csaj intelligens. Azt mondtam, hogy az intelligens lányok nagy része egyetemre jár.
14/64 anonim válasza:
Mondd,mi értelmes nők,hol találunk értelmes férfit?Aki nem házas,nincs gyereke vagy nem meleg?
15/64 A kérdező kommentje:
Itt vagyok én pl.! :)
2012. febr. 12. 16:11
16/64 anonim válasza:
az a baj ,hogy a pasiknak nem kellenek az értelmes nők,mert ők csak a szupersexy cicababákat szeretik,akiknek az agyuk helyén is szilikon van...manapság,ha megismerek egy normális férfit azzal kell szembesülnöm,hogy áll mellette egy cuki csinibaba... a pasiknak már nem kellenek a normális nők,ezért elbújunk :D
17/64 anonim válasza:
Ne haragudj,de nem látlak sehol:)
Se a szobában,se az utcán,se az egyetemen.Akkor most???Mi lesz?Hogy ne menjünk el egymás mellett az utcán? :D
18/64 anonim válasza:
Szerintem azért bírják az értelmes nőket.
Én nagyon messze állok a szuperszexi cicababától, mégis oda szoktak jönni.
Általában nekem nem szoktak szimpatikusak lenni, mert az egy dolog, hogy ők kedvelik az én típusomat, de én az övékét nem.
19/64 anonim válasza:
maximálisan egyetértek veled.jó fej lehetsz kedves #16.
20/64 anonim válasza:
én a normálisabb pasikra gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!