Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtás lehetséges?

Figyelt kérdés
Van olyan akit megcsalt a férje és megbocsájtott neki? Hogy alakult utána az életetek?
2012. febr. 11. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki egyszer megteszi, többször is meg fogja, nincs értelme megbocsájtani, nem lesz már ezek után ugyanolyan az egész kapcsolat. Elmegy valahova a férjed és egyből arra fogsz gyanakodni, hogy nőhöz megy, nem lesz már az igazi...
2012. febr. 11. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi volt az ok, mit mondott?
2012. febr. 11. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Végülis csak hogy elhanyagoltam, nem vettem észre, hogy valami nagyon bántja amit már nekem mondott többször is (hogy nem jó a kapcsolatom az anyjáékkal akik mellesleg engem le sem szarnak, de a férjem kedvéért próbáltam változtatni, de ők nem) mindegy és ez bántotta őt. Hülye egy kifogás. Ha kérdeztem mi a baj azt mondta semmi. Mindig. Most meg, hogy nem vettem észre. észrevettem csak nem mondta el, amire ő azt mondja nekem tudnom kellett volna. Ez butaság igazából szerintem. A csajjal sok időt töltött. egy munkahely napi 12-16 óra. De ez eddig is igy volt, csak most a csajt is kidobta a pasija meg jól megértik egymást és ez lett..a csaj meg teper rendesen
2012. febr. 11. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebből én azt hallom ki, hogy a párodnak volt egy problémája, amit te nem vettél komolyan, mert te nem tartottad annak, mással pedig meg tudta beszélni. Nem is a probléma a lényeg, hanem hogy veled nem tudott beszélni, ez a kommunikáció zavara.
2012. febr. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!