Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám helyrehozni a dolgokat?
Hajjaj, hát ez nem tűnik olyan egyszerűnek. Nem derül ki a leveledből, hogy mi volt az ami zavarta benned, és csak később mondta el? mert ha esetleg leírnád.. A másik nagy probléma sztem a távolság, azt kellene megoldani valahogy. Azt látom, hogy te nagyon szereted, és hogy bármit megtennél érte, és ez tök szép, viszont azt nem értem, hogy ő miért viselkedik ilyen csúnyán veled, ahogy mondtad. Adtál rá valami különösebb okot? Mert ha nem akkor sajnos előfordulhat, hogy egyszerűen kiszeretett belőled, úgy, hogy gyakorlatilag nem csináltál semmit, és akkor nincs is mit tenni, akkor tovább kell lépni.
Nem lenne megoldható amúgy, hogy te is vele menj külföldre ahol dolgozik? Összeköltözni, stb? Mert ha le tudnátok ülni, megbeszélni a régi dolgokat, és ezt a távolság-dolgot is meg tudnátok oldani, akkor sztem van esélye a dolognak. De úgy gondolom, hogy távkapcsolatként nem működhet ez tovább. És még vmi. Mindkét félnek kell kompromisszumot kötnie, nem csak neked!!! MErt azt látom, hogy te nagyon szerelmes vagy és ez tök jó. De ne hagyd magad kihasználni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!