Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért szakítanak ha valami nem jó, ahelyett hogy megpróbálnák helyrehozni a dolgokat?
Két napja elhagyott a párom. Nem volt minden rendben, nemrég volt egy kis szünetünk, most terveztük a nagy változásokat. Félt, hogy elveszít. Azt mondta mindennél jobban szeret. Úgy is viselkedett. Sajnos sokszor voltunk idegesek, sok munka, suli, otthoni dolgok, időjárás. Bár találkoztunk mindennap de csak pár órákra és együtt aludtunk aztán hajnalban már elváltunk. Tegnapelőtt találkoztunk meló előtt. Valami hülyeségen összevesztünk és a hülye fejemmel játszottam a sértődöttet. Csókolni akart, nem hagytam. Idiótán megkérdeztem minek vagyunk így együtt. Az lett a vége, hogy szétváltunk. Ma utaztunk volna Egerbe helyretenni mindent... És erre itt maradtam négy szabadnappal nélküle, a gondolataim felőrölnek, úgy érzem nem bírom ki. Erős vagyok, alig sírok, de belül haldoklok. Azt mondta még mindig szeret, de ez most legyen vége. Kérdeztem van e esély újrakezdeni. Azt mondta most nem, talán egyszer.
Mégis mit tehetnék? Hogyan nyugodhatnék le? Visszaszerezhetném? Próbálkozok, de nem megy. Makacs.
De kell nekem... Mindennél jobban szeretem...
(2 és fél éve vagyunk együtt, gyereket, házasságot, eljegyzést tervezgettünk.. Ő is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!