Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan szoktatok lekoptatni egy pasit? Mit szoktatok ilyenkor csinálni és hogy adjátok tudtára ha nem akartok tőle semmit de konkrétn nem mondjátok meg neki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 17:48
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
79%-os lány! gondolom magasról teszel a véleményemre (:D) de ez az utolsó válasz alakul... azzal egyet értek, hogy ha egy vadidegen rád ír facebookon és nem válaszolsz akkor azzal nincs baj, csak én nem az ilyenekre gondoltam, de ez ki is derült.
2012. febr. 9. 20:46
 42/49 anonim ***** válasza:
De nem értem min vitatkozunk. Koránt sem a a kategória vagyok akinek beállítotok. nem húzom az agyát senkinek... Ha ismerem a gyereket és úgy hajt rám megmondom kerek perec hogy bocsi de nem lesz semmi köztünk. Volt már hogy utána is tepertek hát erre mondom hogy magára vessen az ilyen... Elment rám az egész nyara mikor többször is elküldtem már. Elnézést ha arrogánsnak tűnt a stílusom de nem bírom ha valaki nem ért a szóból és folyton zaklat.
2012. febr. 9. 20:51
 43/49 anonim ***** válasza:
hát én azt mondom inkább legyen egy kicsit bunkó, de amit ki kell mondani azt ki kell mondani! később a srác is rájött, hogy ezzel csak neki tettél jót!
2012. febr. 9. 20:56
 44/49 anonim ***** válasza:
Mindenki igyekszik ilyen lenni szerintem. De ebbe is bele kell tanulni. Nem mindenki úgy születik a világra hogy pikk-pakk tudja kezelni mások közeledését
2012. febr. 9. 20:57
 45/49 anonim ***** válasza:
hát azért huszonévesen illene már...
2012. febr. 9. 21:03
 46/49 anonim ***** válasza:
Hát huszonévesen illik már. Én még nem vagyok huszonéves :D
2012. febr. 9. 21:05
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

79%-os lány! Először nekem sem voltál szimpatikus, de ahogy kifejtetted milyen helyzetre gondolsz, megváltozott a véleményem. :)

Nekem csak azzal van bajom amikor például személyesen ismerkedünk már jó ideje, és úgy sem képes megmondani a leányzó kerek perec, hogy "ne haragudj, de nem fog menni". Ebben szerintem semmi nagyon bántó nincs, és egy értelmesebb fiú fel is képes fogni.

2012. febr. 9. 21:08
 48/49 anonim ***** válasza:
nekem is azzal van a bajom mint az előzőnek!
2012. febr. 9. 21:10
 49/49 anonim ***** válasza:
én konkrétan megmondtam neki, hogy észrevettem rajta, hogy máshogy néz rám, nőként és közeledik és mondtam neki, hogy nem akarom őt megbántani, de nem lehet köztünk semmi, nem akarom h hiú ábrándokba ringassa magát. Egy ideig úgy tűnt megértette aztán nem hagyott engem veszni úgymond és már egy éve együtt vagyunk:D
2012. febr. 10. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!