Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok (akiknek van bnőjük) ha elmegy előtettek egy szép lány, akkor miért mondjátok azt: "hu de megd. Gnám? Ez mit jelent nálatok?
Engem marhára idegesítene ha a pasim ilyet monda más lányokra..akkor miért jár velem ha mást "kíván"..
Vga yez egy olyan dolog amit mi nők sosem fogunk megérteni?!:D
Nem..nem ugy értem h a párjával van:D
Hanem pl a haverjai társaságában és marhára nincs a közelbe a barátnő!:D
De ha mindig jobbra vágyik akkor miért hazudnak a nökenk h te vagy a legcsinosabb stbstb..
te elhiszed,hogy te vagy neki a legcsinosabb meg a legszebb?
ne legyél már ennyire naív az isten szerelmére
a pasidnak sosem te vagy a legszebb meg a legcsinosabb stb stb.
ez csak egy duma. hiába jár veled attól függetlenül az összes jó csajt megdugná. tanulj meg együtt élni ezzel.
ÉÉéss akkor forditott esetben ha mi mondanák ezt akkor bezzeg halálosan végig vagytok sértődve!!:D
egyik jo barátnöm volt olyan helyzetben hogy álltak a csoportjával egy terem elött és az 1ik srác ilyet jeegyzet meg egy arra sétálo leányzóról. Mikor megkérdezték tőle h miért mondod ezt és hogy de hát neked ott a barátnőd ezt felelte..tuudomm öö a mindenem imádom nagyon..
EZZZT hogyan magyarázzátok??:D
túl okos..
hát most is túl sok okosságot mondtál de ha olyan okos lennél akkor rájönnél hogy ez egy általános kérdés ami nem az én személyemre szabott!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!