Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok (akiknek van bnőjük) ha elmegy előtettek egy szép lány, akkor miért mondjátok azt: "hu de megd. Gnám? Ez mit jelent nálatok?
Engem marhára idegesítene ha a pasim ilyet monda más lányokra..akkor miért jár velem ha mást "kíván"..
Vga yez egy olyan dolog amit mi nők sosem fogunk megérteni?!:D
ha tanultál bioszt tudhatnád,hogy hogy működnek a pasik.
itt nincs kivétel mindegyik ugyanúgy működik.
megdugnák legszívesebben az összes jó csajt,barátnőtől függetlenül.ezt az ösztönök/hormonok okozzák,tehát még mindig nem létezik kivétel.
max az egyik nem hangoztatja a másik meg alpári paraszt és igen fel is vág vele aztán meg mentegetőzik.
Mit kell ezen magyarázni?:D Kiszemelt egy jobb csajt. Amíg nem tudja becserkészni, addig a jelenlegit imádja és ő a legcsinosabb meg ő legszebb és a többi bla bla:D
De amint megvan az új csaj és szinte biztos összejön, akkor repül a jelenlegi. Kérdés?
nekem sajnos túl sok bioszt és ehez hasonlokat kell tanulni mer ezt tanulom:D
Akkor törödjünk bele, hogy ez ösztön.Lehet igy van mivel egy pasi se tud erre magyarázatot adni hogy "miért"
85%
a te neved is lehetne túl okos vagyok - mostantól:D
kérdező:
na akkor meg tudhatnád nálam is jobban,hogy működnek.:D
magyarázatot ami értelmes és elfogadható.. na olyat még egyik sem tudott mondani :D
így kell őket elfogadni.
te is szépen mikor mész az utcán bámuld meg a pasikat :)
"megdugnák legszívesebben az összes jó csajt,barátnőtől függetlenül.ezt az ösztönök/hormonok okozzák,tehát még mindig nem létezik kivétel.
max az egyik nem hangoztatja a másik meg alpári paraszt és igen fel is vág vele aztán meg mentegetőzik."
Ez így jól megvan fogalmazva. Pontosan ez a helyzet nálunk:D
jó de a nők tudjátok milyenek..:D főleg aki oda és vissza van a párjért az rá nem néz senkire..ö a jo stb..persze vannak kivételek.
hát jó.
számomra akkoris megérthetetlen.
Elfogadom hogy más agyidolgokat mozgositunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!