Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szoktatok lekoptatni egy pasit? Mit szoktatok ilyenkor csinálni és hogy adjátok tudtára ha nem akartok tőle semmit de konkrétn nem mondjátok meg neki?
Konkrétan nem mondják meg.
Észreveheted abból hogy nem szívesen beszél veled, kerül téged, ha elhívod valahova akkor kifogásokat keres.
ma 19:51
Igen az lenne a korrekt ha kíméletlenül a szemébe mondanád mert még azzal is többet érnél el..mint hogy hetekig hónapoki hülyét csinálsz a másikból.
amúgy ha ezt csinálod akkor miért?azért mert van valakid vagy más tetszik?vagy miért nem lehet ezt megmondani?miért kell húzni halasztani hetekig hónapokig a másikból hülyét csinálni?
konkrétan kevés lány fog válaszolni, hogy figyelj Géza nem tetszel, szóval hagyjuk a dolgot, nem lesz semmi. Előbb mondja azt egy lány, hogy múlt héten lakástűz volt a szomszédban és a tűzoltók összevizezték az összes ruhám szóval nem tudok mit felvenni, így nekem most nem jó!
szóval ha bármilyen kamu, átlátszó, becsapós, rafinált, kétértelmű, félreérthető választ kapsz amely nem: "igen" akkor azon nyomban megfordulsz és keresel egy másikat!
Persze előtte érdemes elhívni valahova :D
Ez nem a másikból hülyét csinálás. Ha rám ír ő azt szívesen csinálja öröme telik abban hogy beszélgetünk. Egy idő után ha nem látja a lelkesedést eltűnik és sokkal kevésbé fáj neki mint egy nyílt elutasítás szerintem.
Vagyis én voltam olyan helyzetben hogy egy fiúval beszélgettem és mivel nem nagyon válaszolgatott abbahagytam... Nem alakult ki komoly kötődés semmi ennyi volt :D De olyan is előfordult hogy valakivel csak beszélgetni akartam. Erre mikor írt hogy nem lehet köztünk semmi hagyjál békén. Nős elég rosszul esett. Szerintem az eredeti módszer kíméletesebb... De embere válogatja ki ezt ki azt viseli jobban.
Az meg hogy miért mondok nemet. nem hiszem hogy meg kéne indokolnom. Azért nem mert nem. Mert nem az esetem, nem tetszik, mást szeretek... Ezernyi oka lehet de ahhoz senkinek semmi köze. Utálom mikor egy srác azért sír, hogy de miéért nem. Azért mert nem. Ennyi ezzel nem lehet mit csinálni, ha nincs vonzalom akkor nincs vonzalom a fejetek tetejére is állhattok... :/
Egy idő után ha nem látja a lelkesedést eltűnik és sokkal kevésbé fáj neki mint egy nyílt elutasítás szerintem.
Hát ne haragudjál de engem személy szerint azzal sokkal jobban meg lehet bántani hogy hetekig vagy hónapokig húzza az agyamat és minden féle hülyeségeket kitalál,annyi gerinc legyen már valakiben hogy oda áll elém és azt mondja hogy figyelj én nem akarok tőled már semmit.nekem ez sokkal kevésbé lenne fájó és arról nem is beszélve hogy a sumákolással meg lenne róla a véleményem és elkönyvelnék annak hogy egy idiota pi.csával van dolgom akiben annyi nincs hogy oda álljon elém és elmondja hogy mi a helyzet.
Pont erről van szó, hogy nincs olyan hogy húzza az agyát... Az akkor lenne ha vonakodna oda vissza. Hogy egyszer találkozik egyszer nem hogy reményt ad. Én nem adok reményt. Nem vagyok bunkó ha beszélni akar válaszolok két szóval.
Ha valaki nem veszi észre magát csak sajnálni tudom... Komolyan van olyan aki hónapokig teper olyanért aki le se szarja. Szerintem az az ostoba aki nem veszi a célzást. Ez nem gerinc kérdése. Valaki nem szeret szemtől szembe megbántani embereket nem értem mi ezzel a problémád, nem lehet mindenki ilyen fasza gyerek. És mint mondtam embere válogatja, hogy kinek mi esik rosszul.
Ha hajtasz egy lányra és nem lelkesedik érted, csak te keresed mindig akkor valószínűleg hagynod kéne a francba. Vedd észre magad ne mindig másokat hibáztass...
bocs, hogy offollak kérdező!
ma 20:17
most sem lett jobb, csak remélni tudom, hogy kevés olyan lány van mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!