Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszzevesztünk a szülinapomkor jan 11. -én. Azt mondta elege van most. Ne mondjátok, hogy nem lehet segíteni ezen, szeretem! A megbeszélésre nem mondott semmit, de még a netes oldalán kapcsolatban vagyunk. Mit tegyek hogy újra jó legyen?
"Azt mondta h nem lenne jó ha találkoznánk mert megsajnálna és mert szeret visszafogadna."
Úúú, ezt a dumát :)
Ez mit jelent? Mit mondasz? Mit tegyek?
Szeretjük egymást! :(
hát... ha szeret akkor mondjuk megbeszélnétek a dolgot és nem gyerekesen besértődnétek. ha szeretne akkor megpróbálna segíteni a dolgokon, együtt megoldani a problémát. ha szeretne akkor nem fordítana ilyen hirtelen hátat neked nyafogás miatt (ha megcsaltad volna, akkor értem hogy teljesen hátat fordít). azt is meg kell beszélni hogy vége...
őszintén? sztem nem szerelmes (már) beléd. ha később is ilyen lesz, akkor felejtsd el, gyenge jellem.
fel a fejjel.
22/L
Ez alapján az tűnik, hogy ott akar hagyni. Kérdés az, hogy veled van a probléma, vagy más fele kacsintgat,
és azért volt ez az összeveszés.
Megsajnálna és visszafogadna.... rgo kidobott..
Sz@r helyzet az ilyen....
Nyafogás az női kiváltság. De a "magyaráz" és "okoskodik"
között is van ám külömség. Te melyiket tetted ?
bolondítsd újra magadba.ha már 1szer sikerült, lehet hogy másodszorra is fog.
te a fiú vagy a lány vagy?:o
Hát pedig, nagyon úgy viselkedett mindig! Gyönyörű ajándékot kaptam Tőle! Egy méregdrága parfümöt!
Már a jövő hétvégét is betervezte, hogy hova mennénk. Mnennyi időd adjak ennek az egésznak h megbeszéljük? Mert hétfőn suli és nyugot szeretnék lenni! Persze Vele! :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!