Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öszzevesztünk a szülinapomkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszzevesztünk a szülinapomkor jan 11. -én. Azt mondta elege van most. Ne mondjátok, hogy nem lehet segíteni ezen, szeretem! A megbeszélésre nem mondott semmit, de még a netes oldalán kapcsolatban vagyunk. Mit tegyek hogy újra jó legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, első szerelem. Kialakult másfél év alatt. Nagyon fontos nekem!!! Adjatok tanácsot mit tegyek!!Megbolondulok néküle! Éjjel nem aludtam. Sokat nyafogok néha és magyarázok. Vissza kell szereznem!!!
2012. jan. 12. 08:55
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Még nem volt szemtől-szembe. Remélem összejön!
2012. jan. 12. 09:29
 22/36 A kérdező kommentje:

Most is írkálunk!

Itt lakik tőle 15 percre, de nem megyek el. Még nem. Magamat kell helyre hoznom! :S

Ilyeneket ír.

"Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.."

2012. jan. 12. 09:31
 23/36 anonim ***** válasza:
de szépen ír...
2012. jan. 12. 09:35
 24/36 A kérdező kommentje:
Csak ennyi? :S
2012. jan. 12. 09:37
 25/36 anonim ***** válasza:

-szia-te

-szia-ő

-bocsáss meg, hogy megbántottalak...csak magammal törődtem, és téged már szinte teljesen elhanyagoltalak...folyton csak nyafogtam, és arra nem is figyeltem, hogy téged ez mennyire irritál és mennyire szenvedsz tőle...ne haragudj...stb...

2012. jan. 12. 09:40
 26/36 anonim ***** válasza:
így már jó?
2012. jan. 12. 09:40
 27/36 A kérdező kommentje:

Igen! Köszönöm!

Gondolod, hogy helyrehozhatom?

2012. jan. 12. 09:43
 28/36 anonim ***** válasza:
talán...ahogy leírtad, szerintem nincs elveszve minden.
2012. jan. 12. 09:45
 29/36 anonim ***** válasza:
ugorj bele fejest.lesz, ami lesz.de ne úgy legyen vége(ha)hogy nem tettél semmit azért,hogy helyrehozd.ha párodnak nem is, barátnak azért maradjon meg
2012. jan. 12. 09:47
 30/36 A kérdező kommentje:

Tegnap voltunk vacsorán a szüleimmel és ő is velem volt!

Megígérte, hogy segít ma anyumnak is meg nekem. Kérdezte is, hogy hányra jöjjön.

Ha egyántalán nem érdekel.. akkor minek jönne segíteni? Vagy bármit is csinálni? :/

2012. jan. 12. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!