Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszzevesztünk a szülinapomkor jan 11. -én. Azt mondta elege van most. Ne mondjátok, hogy nem lehet segíteni ezen, szeretem! A megbeszélésre nem mondott semmit, de még a netes oldalán kapcsolatban vagyunk. Mit tegyek hogy újra jó legyen?
De először még nem akarta. Azt mondta még tegnap, hogy nem jön.
Most meg, hogy nekem mennyire rossz és épp azért is beszélni akarok azt mondta, hogy nem lenne jó, de ő erre mégis azt mondja, hogy eljön. Nem tudom mit higyek. Azt mondta szeret! Nem is értem. Mit gondolsz?
Figyelj,nyugodj le egy kicsit!
Semmiképp ne mondd el neki,hogy te teljesen kivagy,és nem tudsz aludni meg ilyenek.Ne mondd el neki.
Csak még jobban megerősítené abban,hogy "hisztis" vagy,lehet,hogy megijesztenéd evvel a nagy ragaszkodással meg nyomulással.Persze átérzem,hogy ilyenkor nagyon nehéz az az érzés,hogy elveszítheted :(
A békülős szex amúgy mindig bejön,bár odáig el kell jutni :)
Nem azt mondom,h szexeltek,és puff minden rendben,de jobb kedve lesz,megbeszélni veled ezt :)
Néhány hónap se veled, se nélküled, aztán ráébred, hogy ebből nem lesz semmi. Én egy évig csináltam, amikor beleuntam, mert ráébredtem, ennek nincs értelme.
" Nagyon szeretem, Ő is! Csak most ez miatt már elege lett!"
Hogy szerethet Ő is, ha elege lett (belőled)? Szerintem, ezzel kimondta, hogy nem szeret, ugyanis nem a szerelemből van elege, hanem belőled. Sajnálatból újra összejöttök, majd újra szétmentek. Ahogy már említettem, Én is csináltam ezt egy évig, amire most kidobott időként tekintek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!