Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öszzevesztünk a szülinapomkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszzevesztünk a szülinapomkor jan 11. -én. Azt mondta elege van most. Ne mondjátok, hogy nem lehet segíteni ezen, szeretem! A megbeszélésre nem mondott semmit, de még a netes oldalán kapcsolatban vagyunk. Mit tegyek hogy újra jó legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, első szerelem. Kialakult másfél év alatt. Nagyon fontos nekem!!! Adjatok tanácsot mit tegyek!!Megbolondulok néküle! Éjjel nem aludtam. Sokat nyafogok néha és magyarázok. Vissza kell szereznem!!!
2012. jan. 12. 08:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Szóval tudod, hogy azért dobott ki, mert sokat nyafogtál, erre most megint nyafogsz? Okos...

Sztem ez már veszett ügy, nem szeret, kész!

2012. jan. 12. 09:17
 12/36 A kérdező kommentje:

Lány vagyok! És iszonyú kétségbe esett!

Egyszer már szakítottunk 3 hónap után, az után egy hónappal újra megkeresett és ez lett belőle másfél év.

De mégis hogyan?

2012. jan. 12. 09:18
 13/36 anonim ***** válasza:

Ahogy itt hisztizel, hogy neked "KELL", már látszik, hogy nem csoda hogy elege lett az akaratosságodból.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha ebből elege lett, akkor nem tudsz mit csinálni. Te ilyen vagy, nem hiszem, hogy még nem szólt volna, nem derült volna ki számodra, hogy a hisztizés az agyára megy. A hisztivel tuti nem fogod visszaszerezni, ha csak sajnálatból menne vissza hozzád, akkor NEM szeret. Kiábrándult belőled a viselkedésed miatt. Nyílván ő is hibás, hogy szétmentetek, de te is. Kb kizárt, hogy ezt ilyen éretlenen helyre lehet hozni.

28/n

2012. jan. 12. 09:20
 14/36 A kérdező kommentje:

Magyarázkodtam! És sokszor nem kérdezte, hogy mi és hogy. Gondoltam hogy akkor jobb ha elmondom és így jött a magyarázkodás. A másik meg ha kérdezett valamit, nem mindig arra válaszoltam konkrétan.

De nem akarom feladni! Szerelmes vagyok!

2012. jan. 12. 09:21
 15/36 anonim ***** válasza:

Az, hogy te szerelmes vagy édes kevés.

28/n

2012. jan. 12. 09:22
 16/36 anonim ***** válasza:

de ha már a programokat is lelkesen tervezték?

tuti szeret...ne hallgass rájuk!

min.1 próbához adj be mindent.télleg!SÜSSÉL NEKI MUFFINT!vagy valami finit.nyamm:)

2012. jan. 12. 09:22
 17/36 A kérdező kommentje:

Van igazság abban, igen ilyen vagyok! De nem mondta h nem szeret!

Ha csak hallgatok és megbánom, beszélgetünk akkor helyrehozható?

2012. jan. 12. 09:23
 18/36 A kérdező kommentje:
De az ilyenre nem vagyok kíváncsi! Nem az a típus vagyok aki feladja!!! Tanácsok kellenek!!
2012. jan. 12. 09:25
 19/36 Macs1209 ***** válasza:

Ha nem adod fel, akkor hallgass magadra. Ülj le és

gondolkozz. Kb itt megfogadsz valamit, és a totál

ellenkezője sül el. Akkor utána hiába magyarázod,

hogy ezt mondták, hogy ezt tegyem, bocsi, a pasi

ívesel le fog sajnálni.

Önállóan gondolkozz. Nézz magadba. Ennyi a titok

nyitja. Jöjj rá, mi a hiba benned, és tegyél ellene.

2012. jan. 12. 09:27
 20/36 anonim ***** válasza:
jó.Őszinte bocsánatkérés?vagy megvolt?
2012. jan. 12. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!