Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszzevesztünk a szülinapomkor jan 11. -én. Azt mondta elege van most. Ne mondjátok, hogy nem lehet segíteni ezen, szeretem! A megbeszélésre nem mondott semmit, de még a netes oldalán kapcsolatban vagyunk. Mit tegyek hogy újra jó legyen?
Szóval tudod, hogy azért dobott ki, mert sokat nyafogtál, erre most megint nyafogsz? Okos...
Sztem ez már veszett ügy, nem szeret, kész!
Lány vagyok! És iszonyú kétségbe esett!
Egyszer már szakítottunk 3 hónap után, az után egy hónappal újra megkeresett és ez lett belőle másfél év.
De mégis hogyan?
Ahogy itt hisztizel, hogy neked "KELL", már látszik, hogy nem csoda hogy elege lett az akaratosságodból.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha ebből elege lett, akkor nem tudsz mit csinálni. Te ilyen vagy, nem hiszem, hogy még nem szólt volna, nem derült volna ki számodra, hogy a hisztizés az agyára megy. A hisztivel tuti nem fogod visszaszerezni, ha csak sajnálatból menne vissza hozzád, akkor NEM szeret. Kiábrándult belőled a viselkedésed miatt. Nyílván ő is hibás, hogy szétmentetek, de te is. Kb kizárt, hogy ezt ilyen éretlenen helyre lehet hozni.
28/n
Magyarázkodtam! És sokszor nem kérdezte, hogy mi és hogy. Gondoltam hogy akkor jobb ha elmondom és így jött a magyarázkodás. A másik meg ha kérdezett valamit, nem mindig arra válaszoltam konkrétan.
De nem akarom feladni! Szerelmes vagyok!
Az, hogy te szerelmes vagy édes kevés.
28/n
de ha már a programokat is lelkesen tervezték?
tuti szeret...ne hallgass rájuk!
min.1 próbához adj be mindent.télleg!SÜSSÉL NEKI MUFFINT!vagy valami finit.nyamm:)
Van igazság abban, igen ilyen vagyok! De nem mondta h nem szeret!
Ha csak hallgatok és megbánom, beszélgetünk akkor helyrehozható?
Ha nem adod fel, akkor hallgass magadra. Ülj le és
gondolkozz. Kb itt megfogadsz valamit, és a totál
ellenkezője sül el. Akkor utána hiába magyarázod,
hogy ezt mondták, hogy ezt tegyem, bocsi, a pasi
ívesel le fog sajnálni.
Önállóan gondolkozz. Nézz magadba. Ennyi a titok
nyitja. Jöjj rá, mi a hiba benned, és tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!