Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan szoktatok lekoptatni egy pasit? Mit szoktatok ilyenkor csinálni és hogy adjátok tudtára ha nem akartok tőle semmit de konkrétn nem mondjátok meg neki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 17:48
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az ellenszenves a válaszba. Szó sincs itt leépítésről. ha valakit nem érdeklek nem hajtok rá ez ennyire egyszerű... Még mindig nem értem min akadtok ki... Nem volt még részem ilyenben tekintve hogy én észreveszem ha valakit nem érdeklek.
2012. febr. 9. 20:22
 32/49 A kérdező kommentje:
79%-os leányzó.tudod isten nem ver bottal.te is fogsz még ilyen helyzetbe kerülni,hogy oda leszel egy pasiért vagy a pasidért és le sem sz.arja a fejed.amiket ide leírtál azok a mondatok majd jussanak eszedbe...amikor ilyen helyzetbe leszel és szórakoznak veled.
2012. febr. 9. 20:24
 33/49 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen fokon én is a szemetekre vethetném, hogy miért nem vagytok képesek venni az egyértelmű célzást. Ez már csak intelligencia kérdése. Amúgy ezt csak akkor csinálom ha tök ismeretlenek hajtanak rám. Írnak párszor, nem reagálok aztán abba is hagyják. Ha hozzám közel álló akar próbálkozni őt a legeslegelején leállítom, aztán hogy folytatja-e vagy sem dönt belátása szerint...
2012. febr. 9. 20:24
 34/49 A kérdező kommentje:
senki nem akad ki,de igenis hogy ha együtt vagyok egy lánnyal több hónapja akkor elvárom hogy megmondja a szemembe és ne köntőr falazzon és hazudozzon,az amikor még nem vagy valakivel együtt és úgy nyomul rád azt megértem hogy ezt a taktikát használod,de amikor együtt vagy valakivel majdnem egy éve akkor nem ezt várná az ember.
2012. febr. 9. 20:26
 35/49 anonim ***** válasza:
26%
Lehet hogy nem vagyok világos. Nem kerülök ilyen helyzetbe. Mert én észreveszem ha valaki le se szar. Szerintem elég feltűnő jelenség. Én nem az a típus vagyok aki jópofizik és reményt kelt. Ha valaki nem érdekel az elég látványosan hidegen hagy. Vannak igen olyanok akik mosolyognak elbeszélgetnek azokkal akiknek tetszenek és játsszák az agyukat de engem ne tessenek összekeverni ezzel a kategóriával legyenek oly szívesek... Szerintem még mindig nem értjük egymást de mindegy.
2012. febr. 9. 20:27
 36/49 anonim ***** válasza:

Jaj istenem... Te most kapcsolatról beszélsz??

Az tökre más szituáció ember... Persze hogy akkor az ember a szemébe mondja a másiknak... -.- Azt hittem még csak hódításról van szó...

Akkor viszont a kérdésed szar... Tudjátok hogy nem akartok tőle semmit?

Akkor minek jönnék össze vele és lennénk együtt hónapokig hogy utána elhajtsam?? A kérdésedben te az általam felvázolt szituációra gondoltál...

2012. febr. 9. 20:29
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az az ostoba aki nem veszi a célzást. Ez nem gerinc kérdése. Valaki nem szeret szemtől szembe megbántani embereket nem értem mi ezzel a problémád, nem lehet mindenki ilyen fasza gyerek."

Konkrétan ezzel van bajom! Tudod lehet, hogy szegény csóró tényleg nem veszi észre magát! és tapasztalatból mondom, hogy vannak olyan lányok akik még az első randira azt mondja, hogy most ezért meg ezért nem jó. a második ami x héttel később lenne arra pedig azt mondja, hogy most ilyen meg ilyen dolgom van... ez aztán kur*vanagy tapintatosság! azért a pofám leszakadna egy lány helyében, hogy ekkora paraszt vagyok...

az a bajom, hogy megmagyarázzátok ezzel az "én csak így vagyok kedves, mert nem akarom megbántani" dumával amikor mindenki tudja nagyon jól, hogy ez csak azért van mert a nők félnek az egyenes beszédtől, az őszinteségtől, közben pedig ők papolnak a leginkább, hogy arra van szükségük...

ez nem tapintatosság, hanem gyávaság=féreg dolog! csak azt tudom szajkózni, hogy egyszer megtapasztalod milyen érzés a fiúnak akkor majd meglátod!

2012. febr. 9. 20:29
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
Aki hülye haljon meg ezzel zárnám a mai mondandóm...
2012. febr. 9. 20:31
 39/49 anonim ***** válasza:
a zsák megtalálja a foltját! én ezzel zárnám a mai mondandóm :D te is megfogod hidd el...
2012. febr. 9. 20:32
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam el az első két oldalt és hogy mi a szitu igazából. A válaszaim nem úgy kell érteni, hogy kapcsolatban vagyok és szakítani akarok a barátommal de nem merem megmondani. Hanem úgy, hogy jön egy vadidegen pasi és fel akar szedni. VIRTUÁLISAN. Ennyi erővel legyen pofája hogy elém áll személyesen és megmondja hogy tetszem neki. :)

Ha nekem nem az esetem a pasas kerülöm a beszélgetést és elhárítom a találkozást. Még egyszer mondom annak aki nem értené. Nem vagyunk kapcsolatba csak ő akar valamit én meg nem. A válaszaim így kell értelmezni...

Én is voltam már kapcsolatba és közös megegyezés alapján szakítottunk szemtől szembe. Most is jóban vagyunk...

Ha valaki kapcsolaton belül ezt játszaná velem, rákérdeznék, hogy miért kerül ha nem tudna kielégítő választ adni kitenném a szűrét... Nem kell ezen hónapokig rágódni.

2012. febr. 9. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!