Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan szoktatok lekoptatni egy pasit? Mit szoktatok ilyenkor csinálni és hogy adjátok tudtára ha nem akartok tőle semmit de konkrétn nem mondjátok meg neki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 17:48
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

ma 17:58

csók?ne vicceljél már 7 hónapja vagyunk együtt,nem csak csók volt..

nem 16 évesek vagyunk..

én 24 ő 20

2012. febr. 9. 17:59
 12/49 anonim ***** válasza:
Figyelj pajtás én ezt kb 1 hónapja játszoták el velem mert egyszerűen nem volt gerince, hogy a szemembe mondja, hogy akár mit tesszel nem leszünk együt. Én velem a lány ezeket játszotta, meg beszéltünk valami programot ketesben az elején úgy tet mint ha nagyon jó ötletnek tartaná aztán mikor a programot elkezdtük volna hirtelen lemondta ezt eljátszotta vagy háromszor. Elmentünk egy buliba távolságtartóan viselkedet holot egy közvetlen csaj. Az a legegyszerűb modja, hogy beszélgetést kezdeményezzel vele és szemébe mondod ezt a kérdést. Ha vonakodó választ ad hagyd a pi..ába és küld el nehéz de meg kell tened akkor még van egy kis esély, hogy észbe kap, ha pedig nem akkor jobb neked nélküle. Hidel :) 1 hónapja nem beszélek vele és most kezd rájönni, hogy volt aki szerette nem csak kihasználni akkarta.
2012. febr. 9. 18:00
 13/49 Macs1209 ***** válasza:

Hát akkor szombaton tali, megcsókolod amikor találkoztok,

és figyeled, hogy mik a reakciók.

Én is úgy látom, hogy kispadra lettél ültetve, főleg,

hogy x hónapja vagytok együtt...(ugye ez előző sorokban

kimaradt)...

2012. febr. 9. 18:01
 14/49 A kérdező kommentje:
szerintetek az lehetséges hogy két vasat tart a tűzben?komolyan én már arra is gondoltam..vagy is már nem tudok mire gondolni,vagy esetleg arra hogy kicsit besokalt vagy nem tudom,de nem tudom mtől mert nem lúgunk mindig egymás nyakán
2012. febr. 9. 18:03
 15/49 anonim ***** válasza:
elképzelhető h nem te vagy neki egyedül
2012. febr. 9. 18:04
 16/49 Macs1209 ***** válasza:

Akár be is sokallhatott, vagy más gondja is lehet,

pl elment uszodába, összeszedett vmi gombás fertőzést,

és most azt kezelgeti, esetleg megvan/megjön neki,

számos oka lehet, de általában a legkézenfekvőbb a

harmadik fél (és az is szokott lenni általában).

Ha nem úgy csókol, nem olyan vele, mint előtte, akkor

bizony a harmadik félhez jobban vonzódik.

2012. febr. 9. 18:06
 17/49 A kérdező kommentje:

ma 18:06

nem hinném hogy azért mert megvan a baja vagy ilyesmi.akkor eddig is lettek volna ilyen kirohanásai..nem tudom hova tenni a dolgot..

2012. febr. 9. 18:07
 18/49 A kérdező kommentje:
facebookon ha nem vagyok fent mert én nem vagyok regisztrálva de tesoméval betudok lépni akkor holt tudom megnézni hogy kiknek szokott írogatni vagy lvelezgetni?tudom a levelezetést nyílván nem lehet..de az ilyen rövidebb üzeneteket megtudom nézni valahogy?
2012. febr. 9. 18:10
 19/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan mi áll a dolgok mögött de ez sajnos elég lekoptatás szagú, azt mondjuk nem értem, hogy miért nem mondja meg neked ha szakítani akar... ez így nem jó senkinek.

Szerintem kérdezz rá, lehet hogy nem kapsz kellemes választ de legalább túl leszel rajta.

2012. febr. 9. 18:10
 20/49 bozontosborz ***** válasza:
nem tudsz ilyeneket megnézni, max az üzenőfalán tudsz nézelődni.
2012. febr. 9. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!