Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! Szerelem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy beleszerettem egy lányba, a helyzet érdekes,ugyanis a lány is érez valamit irántam. Az első találkozást Ő kezdeményezte,de ez nem randi volt,csak afféle munkahelyi összejövés,kettesben. De nem is ez a lényeg,hanem hogy utána elkezdtünk gyakrabban összejárni,és ezek után azt vettem észre,hogy egyszer csak kerülni kezdett engem,mintha zavarban lett volna a társaságomban,akkor még csak barátok voltunk,nem volt köztünk semmi,én nem akartam tőle semmit,de ő lehet többet akart,és ezért volt olyan zavarban, és mostanában egy találkozás során egyszer csak én is belé szerettem,csak az a baj,hogy ő folyton kerül engem, de valamit érez irántam az biztos,na már most egy ilyen fura szituációban,hogy tudnám elérni,hogy összejöjjünk? mivel most már én is akarom. Hogy mutassam meg neki,hogy szeretem? Találkozóra nem hívhatom,mert fél, látom rajta,nem mer ilyenbe belevágni,mert nagyon zavarban van,meg lehet azt hiszi,h csak barátságot érzek iránta,mit tehetnék?
2012. febr. 6. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit szerelsz?
2012. febr. 6. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy azért kerül mert azt hiszi te csak barátkoznál. Miből gondolná? Eddig nem volt ilyen jellegű problémája. Szerintem lett párja, esetleg pont az ellenkezője, és rajtad látja hogy többet akarnál ő viszont nem ezért zavarba van és kerül téged!
2012. febr. 6. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát az is lehet, ebben az esetben mi a teendő? Akkor miért nem mondja meg,hogy lépjek le?
2012. febr. 6. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Kommunikáció. Mondd meg neki hogy kedveled és lásd mit reagál. Ha ő is kedvel téged akkor ne találkozót beszéljetek meg hanem randit.
2012. febr. 6. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Amiért Te sem mondod meg neki hogy Szereted! :)
2012. febr. 6. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha megmondom,miért lenne az jó? Ha úgyis lepattint...:(
2012. febr. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!