Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek ennyire (ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire (ha ez egyáltalán félelem)? Segítség!

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még sosem volt barátom, eddig még ugy gondoltam hoyg nincs is szükségem rá. De most mégis ugy érzem hoyg szerelmes vagyok. nem tudom hoyg magyarázzam el a dolgot :( ezzel a fiúval már kb 3 éve ugy vagyunk, hogy ugymond vágyunk egymásra. Én eddig nem vettem komolyan,az az igazásg hogy még most sem tudom. A suli legjobb pasija,rengeteg barátnője volt, és egyszerűen nem tudom elhinni hogy én kellek neki és ha ez igaz is lenne akkor is nekem igazi kapcsolat kell,szerelemmel. Látom benne azt a fiút ,akit szeretnék de nemhiszem hogy ugymond előtudnám hozni belőle. Barátnőim aztmondják hoyg izzik közöttünk a levegő, ezt én is tudom,de én ezt csak szórakozásnak fogom fel, igy érzem. Most kb. 3 hete közelebb kerültünk egymáshoz mint valaha,minden nap beszélünk és érzem hogy érez valamit irántam, és igaz csak burkoltan de szerelmet is vallott, de én áhhh nem tudom mit tegyek :( az az igazság hoyg félek, ő tapasztalt én meg itt vagyok 18 éves és még barátom sem volt (arról nem is beszélek hogy még szűz vagyok) Ha egy oylan srácról lenne szó aki hasonló hozzám,nem szólnék semmit,de ő nem iylen. Aggódom hogy mit szólna.. Ti mit gondoltok???
2011. dec. 10. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:

JÁRJÁL VELE TE SZERENCSECSOMAG!!!!!!!!!!!!

komolyan, ha nekem lenne ilyen lehtőságem basszus.. bocs csak nagyon kiakadtam, mert.. hosszú, de a lényeg, hogy a helyedben én már rajta csüggenék :D

2011. dec. 10. 22:18
 2/6 A kérdező kommentje:
énis :) de akk miért van iylen fura érzésem???
2011. dec. 10. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

"suli legjobb pasija,rengeteg barátnője"

Szerintem ebből ne építs hosszú távú kapcsolatot! Szüzesség elvesztésére kiváló...

2011. dec. 10. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg elég nehéz helyzetben vagy...:S

igazából, ha tudhatnám milyen a fiú személyisége, egyszerűbben tudnék válaszolni.De ha feltételezem, hogy jófej odafigyel rád és esetleg nem csak úgy tekint rád hogy aj de helyes vagyok ezt a lányt is megszerzem, akkor megpróbálhatod.Miért ne? -persze sok dologban, előfordul, hogy kockáztatni kell-de közöld vele, ha arra kerül a sor hogy együtt lesztek, hogy komolyan gondolod.(már ha tényleg így van)

2011. dec. 10. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3-as mondja, egy strigula lennél az emlékkönyvében.
2011. dec. 10. 22:47
 6/6 A kérdező kommentje:

valahogy énis ettöl félek ugymond, de mégis ugyérzem hoyg ez az éne csak felszin és valójában más. Ha csak ketten beszélünk annyira édes,teljesen más mint suliban,bár nem mondom hogy suliban nagyképű stb, csak ott nem az a romantikus alkat :)

nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel,hisz ez kb 3 éve tart... ha annyira szeretne megkapni nem tette volna már meg?? ennyi idő mégis csak sok :S

2011. dec. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!