Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire (ha ez egyáltalán félelem)? Segítség!
JÁRJÁL VELE TE SZERENCSECSOMAG!!!!!!!!!!!!
komolyan, ha nekem lenne ilyen lehtőságem basszus.. bocs csak nagyon kiakadtam, mert.. hosszú, de a lényeg, hogy a helyedben én már rajta csüggenék :D
"suli legjobb pasija,rengeteg barátnője"
Szerintem ebből ne építs hosszú távú kapcsolatot! Szüzesség elvesztésére kiváló...
Tényleg elég nehéz helyzetben vagy...:S
igazából, ha tudhatnám milyen a fiú személyisége, egyszerűbben tudnék válaszolni.De ha feltételezem, hogy jófej odafigyel rád és esetleg nem csak úgy tekint rád hogy aj de helyes vagyok ezt a lányt is megszerzem, akkor megpróbálhatod.Miért ne? -persze sok dologban, előfordul, hogy kockáztatni kell-de közöld vele, ha arra kerül a sor hogy együtt lesztek, hogy komolyan gondolod.(már ha tényleg így van)
valahogy énis ettöl félek ugymond, de mégis ugyérzem hoyg ez az éne csak felszin és valójában más. Ha csak ketten beszélünk annyira édes,teljesen más mint suliban,bár nem mondom hogy suliban nagyképű stb, csak ott nem az a romantikus alkat :)
nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel,hisz ez kb 3 éve tart... ha annyira szeretne megkapni nem tette volna már meg?? ennyi idő mégis csak sok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!