Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvassátok el! Most nagyon el kellene némi segítség. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Márciusban szétmentünk exemmel. Nagyon szerettem bár a kapcsolat alatt nagyon magamra haragítottam és egy másik ffi-ért hagyott el. Sokat sírtam és rossz volt. Egy ideig nem gondoltam rá de 1hónapja újra kezdtünk beszélgetni és össze vesztünk nagyon. Azóta tegnap hívtam először és már van valakije akibe áll. szerelmes és azt mondja gyűlöl engem és hagyjam békén. Ne keressem és soha többé hallani sem akar rólam. Nagyon szar volt ezt hallani. Azóta ismét minden seb felszakadt. Nemtudom elfelejteni a közös életünket ami volt. Stb mit tegyek?2011. dec. 1. 02:57
1/6 anonim válasza:
Igyál a haverjaiddal, aztán felejtsd el.
Lépj tovább.
2/6 anonim válasza:
ez már csak emlék. úgy is kezeld, mint emléket.vége.
3/6 A kérdező kommentje:
az a baj,h közösen vásárolt a kutya amit együtt neveltünk és nagyon szeretett,a bútorok...minden...és mindenhol őt látom még...nem vagyok egy érzelgős gyenge ember...de most valahogy nagyon padlóra tett
2011. dec. 1. 03:52
4/6 anonim válasza:
szia, együtt érzek veled! Én is így vagyok. De sajnos el kell fogadnod a helyzetet. Majd akkor lesz jobb, ha találsz valaki mást. És igaz, hogy az idő begyógyítja a sebeket... de ezek bármikor felszakadhatnak. Biztos recept, ha valaki más jön majd. De mindenképp szakíts időt arra, hogy elfelejtsd őt rendesen, még akkor is ha fáj.
Szorítok!:)
5/6 anonim válasza:
Ha nem megy a közös otthonotokban a sok emlék miatt, akkor költözz el...
6/6 A kérdező kommentje:
igen a régi közös dolgokat el kéne azt hiszem felejtenem:) csak attól félek,h nem fogom már sosem azt érezni amit most...de fiatal vagyok... majd csak jobb lesz tényleg:) és köszi a hsz-eket!!!:)
2011. dec. 5. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!