Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi beteg lettem tőle és neki áll feljebb. Szerintetek mit tegyek?
A barátnőm erőltette, hogy menjünk el szűrésre általában gumival csináljuk de amikor a barátnőm rendesen szedi a bogyót akkor gumi nélkül. De amikor elmentünk szűrésre teljesen nyugodtan megyek az eredményért és szifiliszem van.... A barátnőm mondta neki is nem csodálkoztam és váltig állítja egy wc-deszkáról kapta.Nagyon szeretem ezt a lányt de nem kaphatta egy wc-deszkától szóval lehet rendszeresen megcsalt.
És erre dobtam és most minden szemétnek lehord pedig nekem jobban fájt. És némelyik barátomat is ellenem fordította, mert milyen szemét vagyok hogy "megcsaltam és beteg lett tőlem."
Ilyenkor mi a francot tegyek? Vagy visszafogadom vagy szemétkedik. De már néha a pofon határán állok, de egy nőt nem ütünk meg
20/F
Nőt SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE ÜTÜNK MEG !!!
De más a helyzet a ribancokkal !
Az igen...
Ha te nem csaltad meg akkor csak ö csalhatott meg téged.
Ezt csak te magad tudod. De ha így van hogy barátnődtől kaptad el akkor téged piszokul csőbe húztak. Én a helyedbe felkeresnm a csajod ex barátját és rákérdeznék nyiltan hogy szifiliszes e? Ha igen akkor meg van az embered. Amúgy a csajok hihetetlen pofátlanok tudnak lenni. Én nem is tudom mit csinálnék ha a helyedbe lennék. (talán élezném a baltát...) De hogy fizikailag is megtorolnám az 100%. Amúgy vc deszkáról nem lehet szifiliszt szedni össze. ha meg ezt mondja akkor egyértelmű hogy tőle kaptad!! Nem tudom milyen fizikummal rendelkezel és mennyire vagy bevállalós?? de ha jó kondiba vagy én azt csinálnám hogy zaklatnám a csajt éjjel nappal. valaki úgy is vissza fog hívni ,hogy mért baszogatod a csajt. (hopp meg is van a szifiliszes megcsaló) Már csak a baltát kell megfenned hogy lecsapd a faccát! De ez könnyebb fele.
Lehetőleg ne terjeszd tovább. Így hirtelen mást nem tudok mondani mint hogy jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!