Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi beteg lettem tőle és neki áll feljebb. Szerintetek mit tegyek?
A barátnőm erőltette, hogy menjünk el szűrésre általában gumival csináljuk de amikor a barátnőm rendesen szedi a bogyót akkor gumi nélkül. De amikor elmentünk szűrésre teljesen nyugodtan megyek az eredményért és szifiliszem van.... A barátnőm mondta neki is nem csodálkoztam és váltig állítja egy wc-deszkáról kapta.Nagyon szeretem ezt a lányt de nem kaphatta egy wc-deszkától szóval lehet rendszeresen megcsalt.
És erre dobtam és most minden szemétnek lehord pedig nekem jobban fájt. És némelyik barátomat is ellenem fordította, mert milyen szemét vagyok hogy "megcsaltam és beteg lett tőlem."
Ilyenkor mi a francot tegyek? Vagy visszafogadom vagy szemétkedik. De már néha a pofon határán állok, de egy nőt nem ütünk meg
20/F
Haj de jó szövegeitek van már jobban érzem magam :D
Amúgy sportos alkat vagyok, boxoltam meg egy küzdő sportot is nyomok, de nem szeretném megütni. Bár néha olyan ideg leszek jobb is hogy nincs előttem. A másik srácot nem akarom bántani mert nem feltétlen ő a hibás bár jó hogy azzal is gumi nélkül csinálta....
De őszintén már el akarom felejteni azt akarom hogy tűnjön el az életemből, de erre zaklat meg lehord mindennek. De ziher tőle kaptam el rajta kívül senkivel sem voltam még nem is csókolóztam mással annyira szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!