Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Beleszerettem az egyik haveromba. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám meghódítani hogy a vonzalom kölcsönös legyen. Ő 20 éves. én 16L.
Tapasztalatokat, tanácsokat. Nemet kort írjatok.
2012. jan. 25. 21:36
1/4 anonim válasza:
Tapasztalatot kértél. Beszélj vele, hogy szeretnél többet is, nem szeretne akkor menekülj...
2/4 anonim válasza:
Csípd ki magad, szép haj, igényes ruci, amikor beszélgettek, akkor gyakran fogd meg a kezét, nézz a szemébe. Ha ettől sem indul be, akkor ő valaki mást keres.
3/4 anonim válasza:
Barátságból lesznek a legjobb szerelmek. Esetleg egy picit több infó, honnan ismered?
4/4 A kérdező kommentje:
hát h honnan ismerem? Egyik bnőm pasija által ismertem meg meg még pár srácot, az egész nyaramat velük töltöttem.
2012. febr. 19. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!