Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb haveromba. Elég érdekes ez a barátság, ugyanis 2x csókolóztunk, meg volt egy "egyéjszakás" kalandunk is. (igaz nem éppen józanon). Én továbbra is benne lennék. De hogyan?
most beleszerettél vagy csak dugni akarsz??...a kettő nem ugyanaz...elég szar helyzet mert ha tényleg szereted ő viszont nem akar komoly kapcsolatot akkor nem érdemes folytatni a kis "játékotokat" mert jobban fogsz hozzá érzelmileg kötődni.
Ha viszont csak testileg kívánod őt egyszerűen mond meg neki, hogy mit akarsz, mire vágsz.Csak nem fog elfutni:S
Jól értem, hogy mindketten fiúk vagytok?
És hány évesek?
(Írok majd tényleges választ is.)
Ha nem feküdtetek volna le egymással, azt mondanám, hogy maradjatok egymás legjobb barátai és figyeljétek egymás jelzéseit, hogy kész-e a másik továbblépni egy párkapcsolatba. De ez már nem aktuális.
"Mert komoly kapcsolatot nem akar,viszont szivesen belemennék egy kis játékba."
A legfontosabb, hogy szexualitás és az érzelmek nem játék! Nem jó egymás érzelmeivel játszani!
Lehet, hogy a barátod nem akar komoly kapcsolatot, de mégis mikor lefeküdt veled, belement egy komoly kapcsolatba, még ha ő nem is gondolta meg. Tehát nem lehet nem megtörténtté tenni, hogy lefeküdtetek, bármennyire is úgy kezeli. Átléptetek egy olyan határt, ami túl van a barátságon. Jó esetben a szex a komoly, elkötelezett kapcsolatot jelenti.
Tehát a barátságon már mindenképp túlléptetek. És erről beszélni kell, még ha az kényelmetlen is. Beszélj róla, hogy te szeretnéd komolyabbra venni a kapcsolatot. Őszintének kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!