Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesóm és volt barátom összejárnak. Hogy vágjak ehez jó pofát?
A barátommal 5 évet voltunk együtt. Békében váltunk el,barátok maradtunk.
A minap véletlenül megtudtam h a nővérem és az exem dugni összejárnak. A volt barátomnak már menyasszonya van,tesómnak meg nincs senkije már évek óta. Legalábbis olyan akit be is mutatna itthon,vagy a barátainak.De nem is érdekel ez.
Annyira undorítónak tartom ezt h pont a volt barátommal kavar. Annyi pasi van a városban nem igaz h nem tud másikat összeszedni magának? És a volt pasim is milyen már? Pont a nővéremet szúrja ki magának akivel csalhatja a nőjét? Olyan becsapva,megalázva érzem magam. Tök nem esik jól ez az egész.
Nem szóltam egyiknek sem... nem is tudom mit mondhatnék. A hányinger kerülget rá gondolok h mit csinálnak. Nem értem tesómat nem zavarja h ő az én barátom volt,ismeri minden porcikámat?meg ilyenek? és a volt barátom mit gondol?
Aki volt hasonló helyzetben mit csinált,hogy kezelte? Bárcsak ne tudtam volna meg! Ha már ennyire egymásra gerjedtek nem tudták volna úgy intézni h én ne tudjam meg?
A vicc az egészben h tesóm pár évvel ezelött képes volt eltörni a fejemen a vágódeszkát(be is tört a fejem),mert azt halotta vissza hogy én találkozgatok az ő volt pasijával. pedig ez aztán igaz sem volt!
Örülj neki hogy nem akkor jártak össze dugni, mikor te voltál vele!-vagy ki tudja! na jó nem idegesíteni akarlak.
próbálj ne foglalkozni vele,jobbat nem igen tudsz!
Ha vitát akarsz szólj be a nővérednek valamit a pasiról, amit csak ilyen helyzetben lehet tudni róla.
Mert láttam mit irtak egymásnak.
Tesóm nem lépett ki facebookról csak bezárta. Mikor ide ültem gép elé,és beirtam a címet egyből felugrott a kisablak,amibe az ált h "alig várom h mai kis kinyaljam a p.uncid,nagyon meg leszel dugva.majd hívj" Köpn nyelni nem tudtam,gyorsan ki is léptem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!