Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja ezt a barátom,...

Miért mondja ezt a barátom, kezd kicsit zavarni?

Figyelt kérdés
Mindig későn kerülök ágyba, ahogy most is. Minden nap felhív, és mikor mondom, hogy még mennem kell fürdeni, mindig rám szól, hogy "de fürödjél ám!" Mintha egy ótvar büdös nő lennék. Pedig nagyon is ápolt vagyok és adok a külsőmre. Meg szoktam kérdezni tőle, hogy "miért mit gondolsz, majd nem megyek fürdeni... ha fél 2-kor kerülök oda, akkor fél 2-kor fogok fürdeni" erre a válasz "én azt nem tudhatom...". Lehet, hogy csak hülyül, de akkor viszont sz*r poén... 18/L
2012. febr. 1. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem ez úgí hangzik, mintha arra célozna, hogy nem tán vár a szeretőd, vagy valami mást akarsz csinálni, csak így rázod le:D
2012. febr. 1. 22:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem rázom le soha, csak kérdezi mindig, hogy ágyban vagyok-e már. Erre szoktam válaszolni, hogy "nem, de még mennem kell fürdeni is".
2012. febr. 1. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztosan csak viccel, ne vedd ennyire komolyan. Válaszold hogy néha azt is kell vagy ilyesmi. :D Egyébként ha zavar, mondd meg neki hogy már elég unalmas poén, találjon ki újabbat. (vagy inkább ne :D)
2012. febr. 1. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk anno a "megyek fürdeni" kijelentés és a "már ágyban vagyok" gondolat is, ahányszor felmerült, mindig elvitte a beszélgetést a szex irányába...
2012. febr. 1. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez csak poénkodásnak hangzik. Jó, tényleg nem vicces, de ahogy leírtad inkább csak amolyan megszokott jópofáskodás lehet részéről.
2012. febr. 1. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

poénnak szánja, nézd el neki, mindenkinek vannak hibái

ötlet: nem mondd azt, "mennem kell fürdeni" egy kicsit lehet, hogy zavarba jön, és azért az idétlen poén.

- mert mit is lehet erre mondani? semmit. Nnna, megyek aludni, jó éjt, szép álmokat neked..

2012. febr. 1. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet poénkodni akar, neked meg nem msuzáj állandóan beszámolni arról, hogy még fürdesz, pisilsz, kakilsz. Mondd, hogy alszol nemsoká, szereted, csókolod, szépálmokat.
2012. febr. 2. 03:54
 8/9 A kérdező kommentje:

"neked meg nem msuzáj állandóan beszámolni arról, hogy még fürdesz, pisilsz, kakilsz...."

Erről szó sem volt... ha megkérdez valamit válaszolok, de még sosem került szóba... pont az, hogy mikor megyek kakilni... -.-

2012. febr. 2. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Azért mondja, mert büdös vagy, és szeretné ezt finoman a tudtodra adni.
2012. febr. 4. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!