A barátom levideózta az epilepsziás rohamomat, ti mit gondoltok erről, félek, hogy a rohamok miatt kiábrándul belőlem?
Kérlek olvassátok végig, akkor érthetőbb a történet. Tudni kell először, hogy a rohamot meg kell várni, míg befejeződik, magától elmúlik 1 percen belül, mentőt hívni sem kell. Azt mondta azért videózta le, mert a roham utáni fél órában semmire sem emlékszem, még arra sem, amiket beszélek, amiket beszélnek hozzám, így jobban megértem a betegségemet. A videón ő is ott van és kérdezget, hogy hogy hívnak, őt, anyumat és mindenre anyának a nevét mondtam, meg rémült vagyok először mindig. Nagyon ijesztő voltam, a szomorú az, hogy volt már mikor a vizeletemet magam alá eresztettem és ő ezt látta. Azt mondta, hogy el tud engem így fogadni, de kissé nehezen dolgoztam fel, hogy felvette videóra a rohamot és úgy láttam magam, ahogy nem szeretném, hogy mások lássanak, főleg nem a párom. Nagyon rosszul érzem magam, hogy láttam magam úgy, ahogy eddig nem.
29L
Ő így-is úgy-is látta látja.
Ha videón van ha nem.
Sűrűn előfordul ez nálad?
Havonta naponta hetente?
Első vagyok, közben még gondolkoztam... Rendben, hogy nem hozható egy szintre, de hasonló az pl, amikor nagy bánat ér minket, és sírógörcsöt kapunk... Én azt se látnám szívesen kívülről magamról :D De ha akárki kap sírógörcsöt, nem kezelem rosszul.. Hányni sem szeretném látni magam, de anyám már volt hogy végig ott volt mellettem.. Tüsszentés, székelés, alvás... Ezer ilyen lehet.
"Más téma", de szex közben is máshogy nézhetünk ki, sőt nekem egész fura lenne kívülről végignézni.. :D lehet képes sem lennék rá.. Barátom pedig kacérkodik a gondolattal.. persze tudom, hogy ezek nem is hasonlíthatók a kellemetlen betegségedhez, és sajnálom, hogy így kell élned, de ahogy írsz, erős lánynak tűnsz :) Ha ezekbe belegondolsz, talán kicsit megnyugszol.. Ha nem, bocs :S Eszemben sem volt megbántani.
1. A betegség nem szégyen. Ha emiatt kiábrándul, akkor nem is szeretett.
2. Egy kiszolgáltatott ember videózni szerintem undorító. Bármit mondott. Hiába a barátod, megsértette az emberi méltóságodat. Úgyhogy szerintem ez a pasas felejtős. Te magad is érzed, hiszen "nehezen dolgoztad fel". Egy undorító féreg az ilyen ember. Szeirnted nem fogja másnak mutogatni?
ez borzalmas lehetett... én már akkor szégyelltem magam, mikor egy sulis videó hülye fejet vágtam. át tudom érezni :(
tudom nem könnyű, de emiatt ne szégyelld magad, nem tehetsz róla.
engem pl. látott hányni a barátom (nem részeg voltam csak beteg de sokáig szégyelltem magam miatta).
nem ábrándult ki belőlem :)
sztem nem fog kiábrándulni belőled, hisz látott párszor és gondolom ugyanúgy viselkedik veled ahogy eddig, nem?
azzal viszont nem értek egyet hogy felvett videóra és lejátszotta neked. biztos rosszul eshetett és fájt hiszen eleve tudod milyen az epilepszia és nincs olyan ember aki szívesen látná magát kívűlről ilyen állapotban.
lehet hogy azt akarta hogy tisztában legyél mindennel és azt hitte így könnyebben elfogadod v. nemtom, de ez akkor is kegyetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!