Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom levideózta az...

A barátom levideózta az epilepsziás rohamomat, ti mit gondoltok erről, félek, hogy a rohamok miatt kiábrándul belőlem?

Figyelt kérdés

Kérlek olvassátok végig, akkor érthetőbb a történet. Tudni kell először, hogy a rohamot meg kell várni, míg befejeződik, magától elmúlik 1 percen belül, mentőt hívni sem kell. Azt mondta azért videózta le, mert a roham utáni fél órában semmire sem emlékszem, még arra sem, amiket beszélek, amiket beszélnek hozzám, így jobban megértem a betegségemet. A videón ő is ott van és kérdezget, hogy hogy hívnak, őt, anyumat és mindenre anyának a nevét mondtam, meg rémült vagyok először mindig. Nagyon ijesztő voltam, a szomorú az, hogy volt már mikor a vizeletemet magam alá eresztettem és ő ezt látta. Azt mondta, hogy el tud engem így fogadni, de kissé nehezen dolgoztam fel, hogy felvette videóra a rohamot és úgy láttam magam, ahogy nem szeretném, hogy mások lássanak, főleg nem a párom. Nagyon rosszul érzem magam, hogy láttam magam úgy, ahogy eddig nem.

29L

2012. jan. 31. 07:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
bocs: tudom, hogy ez nem egy szinten van a betegségeddel
2012. jan. 31. 10:04
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Jó Ég!

Ez nagyon undorító!

Ne haragudj, de szerintem nem normális a barátod, mellesleg egy embertelen felfogású, tapintatlan valaki...

Egy magatehetetlen, eszméletén nem lévő embert videózni, kiszolgáltatott helyzetben????

Hát kevés undorítóbbat tudok elképzelni.

Valami perverz, szadista a barátod?

Én nem lennék vele ezek után.

Amit tett az gusztustalan, és a személyi méltóságod megsértése!

2012. jan. 31. 10:19
 13/24 tetris ***** válasza:
47%
Én úgy látom a dolgot, hogy a párod azért készítette a videót, mert te a rohamok alatt nem tudod nyomon követni, hogy mi történik olyankor veled. Szerintem csak segíteni akart azzal a felvétellel, hogy lásd magad is, hogy egy-egy roham alkalmával milyen tünetek jelentkeznek, ne csak mások elmondására kelljen hivatkoznod. És igaza van annak, aki leírta, a betegség nem szégyen.
2012. jan. 31. 13:40
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Hát finoman szólva én se repesnék a boldogságtól,ha a pasim ilyet tenne...én szakitanék vele,mert nem tudnám ezt lenyelni.ez annyira magánügy,erre levideózza pfff...
2012. jan. 31. 14:12
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Ha csakis azért videózta le hogy te tudd, hogy mi történik veled olyankor, akkor kérd meg hogy törölje és kész. Mond el neki, hogy nem akarod látni. Beszéld meg vele.

Megalázó dolgok történnek az emberrel, és ha valakivel együtt él, óhatatlanul előfordul. Tapasztalat.

2012. jan. 31. 16:02
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

Mióta vagytok együtt?

Szerintem is csak segíteni akart vele de ha meg nem akkor minek videózott?

2012. jan. 31. 16:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Segíteni akart azt mondta, majdnem másfél éve élünk együtt és nagyon segítőkésznek ismertem meg, érzékenynek, mikor nem volt hónapokig munkám, akkor is számíthattam rá, amikor erősebben bevertem a fejem ezelőtt a roham előtt azonnal vitt a kórházba, szerencsére nem lett komoly bajom. Nem visszaélni akar vele, csak én nem tudom mi játszódik le roham alatt, emlékszem, hogy már kérdezgettem őt, hogy meséljen erről, mert semmire sem emlékszem. Igazából a rohamot nem igazán videózta, hanem az az utáni pillanatot, amikor már magamnál vagyok és fél óráig nem tisztul ki a tudatom, a saját nevemet nem tudom, a barátom nevét sem. Soha nem láttam még rohamot és ha nem mondják, hogy nekem van, akkor nem is tudok róla. Nem perverz, csak azért félelmetes volt magamat így látni.
2012. jan. 31. 17:37
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

Őrülj neki hogy ilyen barátod van.Ha eddig nem hagyott el akkor ezek után sem fog.

Remélem te is ilyen kedves önzetlen vagy vele.

Sok boldogságot nektek.

2012. jan. 31. 17:41
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Kíváncsi lennék, miért kaptam én arra 22%-ot, amire a kb. 2-vel utánam író (szintén azt írta, hogy undorító az ilyen ember) 100-at. Na mindegy.

Kérdező, hiába mentegeted, a cél nem szentesíti az eszközt. Te magad írtad, hogy zavart, hogy felvette. Azt meg duma, hogy segíteni akart, akármilyen segítőkész is. Ezt a betegséget nem "megismerni" kell, hanem kezelni. Vagy max. együtt élni vele. Nem tudod megismerni.

De te tudod.

2012. jan. 31. 21:24
 20/24 anonim válasza:
72%
Nem olvastam végig minden választ, DE! Ez a videó felvétel nagyon nagy segítség lehet, ha megmutatod az orvosodnak. Nem hiszem, hogy rossz szándékból videózott le. Érdekes dolog ez amúgy, én nagyon vágyom rá, hogy egyszer láthassam magam roham közben. Csak azért, hogy tudjam, hogy a kívülállók mit látnak. Szóval, mutasd meg az orvosodnak, mert ez neki fontos, hogy pontosan lássa, hogy mik hogy remegtek, a magadhoz térésnél milyen voltál.
2012. febr. 1. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!