A barátom levideózta az epilepsziás rohamomat, ti mit gondoltok erről, félek, hogy a rohamok miatt kiábrándul belőlem?
Kérlek olvassátok végig, akkor érthetőbb a történet. Tudni kell először, hogy a rohamot meg kell várni, míg befejeződik, magától elmúlik 1 percen belül, mentőt hívni sem kell. Azt mondta azért videózta le, mert a roham utáni fél órában semmire sem emlékszem, még arra sem, amiket beszélek, amiket beszélnek hozzám, így jobban megértem a betegségemet. A videón ő is ott van és kérdezget, hogy hogy hívnak, őt, anyumat és mindenre anyának a nevét mondtam, meg rémült vagyok először mindig. Nagyon ijesztő voltam, a szomorú az, hogy volt már mikor a vizeletemet magam alá eresztettem és ő ezt látta. Azt mondta, hogy el tud engem így fogadni, de kissé nehezen dolgoztam fel, hogy felvette videóra a rohamot és úgy láttam magam, ahogy nem szeretném, hogy mások lássanak, főleg nem a párom. Nagyon rosszul érzem magam, hogy láttam magam úgy, ahogy eddig nem.
29L
Jó Ég!
Ez nagyon undorító!
Ne haragudj, de szerintem nem normális a barátod, mellesleg egy embertelen felfogású, tapintatlan valaki...
Egy magatehetetlen, eszméletén nem lévő embert videózni, kiszolgáltatott helyzetben????
Hát kevés undorítóbbat tudok elképzelni.
Valami perverz, szadista a barátod?
Én nem lennék vele ezek után.
Amit tett az gusztustalan, és a személyi méltóságod megsértése!
Ha csakis azért videózta le hogy te tudd, hogy mi történik veled olyankor, akkor kérd meg hogy törölje és kész. Mond el neki, hogy nem akarod látni. Beszéld meg vele.
Megalázó dolgok történnek az emberrel, és ha valakivel együtt él, óhatatlanul előfordul. Tapasztalat.
Mióta vagytok együtt?
Szerintem is csak segíteni akart vele de ha meg nem akkor minek videózott?
Őrülj neki hogy ilyen barátod van.Ha eddig nem hagyott el akkor ezek után sem fog.
Remélem te is ilyen kedves önzetlen vagy vele.
Sok boldogságot nektek.
Kíváncsi lennék, miért kaptam én arra 22%-ot, amire a kb. 2-vel utánam író (szintén azt írta, hogy undorító az ilyen ember) 100-at. Na mindegy.
Kérdező, hiába mentegeted, a cél nem szentesíti az eszközt. Te magad írtad, hogy zavart, hogy felvette. Azt meg duma, hogy segíteni akart, akármilyen segítőkész is. Ezt a betegséget nem "megismerni" kell, hanem kezelni. Vagy max. együtt élni vele. Nem tudod megismerni.
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!