A barátom levideózta az epilepsziás rohamomat, ti mit gondoltok erről, félek, hogy a rohamok miatt kiábrándul belőlem?
Kérlek olvassátok végig, akkor érthetőbb a történet. Tudni kell először, hogy a rohamot meg kell várni, míg befejeződik, magától elmúlik 1 percen belül, mentőt hívni sem kell. Azt mondta azért videózta le, mert a roham utáni fél órában semmire sem emlékszem, még arra sem, amiket beszélek, amiket beszélnek hozzám, így jobban megértem a betegségemet. A videón ő is ott van és kérdezget, hogy hogy hívnak, őt, anyumat és mindenre anyának a nevét mondtam, meg rémült vagyok először mindig. Nagyon ijesztő voltam, a szomorú az, hogy volt már mikor a vizeletemet magam alá eresztettem és ő ezt látta. Azt mondta, hogy el tud engem így fogadni, de kissé nehezen dolgoztam fel, hogy felvette videóra a rohamot és úgy láttam magam, ahogy nem szeretném, hogy mások lássanak, főleg nem a párom. Nagyon rosszul érzem magam, hogy láttam magam úgy, ahogy eddig nem.
29L
En is epis vagyok mar vagy 12 eve es nagyon nehezen viselem.Nemregiben voltam orvosnal aki megkerte a paromat hogy ha rohamom lenne akkor videozza le mert abbol sok mindent meg lehet allapitani.
Meg en sem lattam magamat felvetelen amikor rohamom van, csupan neten neztem masoket, de nagyon sokkolo volt. Nehezen tudtam feldolgozni hogy talan en is igy nezek ki, de sajnos nincs mit tenni.
A baratod szerintem se rosszindulatbol vette fel, ha nem szeretne es nem fogadna el igy ezzel a betegseggel mar reg el hagyott volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!