Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhidegultunk? Gond van?

Figyelt kérdés

4 honapja járunk, és az elején nagyon vártam h találkozzunk, (ami egy héten egyszer volt, és van is ) most már nem is várom annyira, megszoktam azt h nincs velem.. állitolag o jobban várja a talikat mint én...volt már ugy is hogy egy honapig nem talalkoztunk betegseg miatt.. az elején ha osszevesztunk, nagyon kivoltam, akár tobb napig is, most már annyira nem is érdekel..

jah igen, kb egy orára lakunk egymástol autoval.. o jár hozzám , o dolgozik en tanulok.. 18 L 23 F

2012. febr. 2. 22:12
 1/4 anonim válasza:
Lehet benne valami.Enis igy vagyok vele de en igaz tobb mint 1 eve vagyok kapcsolatban.Igaz en joval fiatalab vagyok toled.16/L
2012. febr. 2. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. febr. 2. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem is így van :/

Szerintem keress olyat akivel közelebb laktok :)

2012. febr. 2. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
4 hónap nem olyan hosszú idő, ennyi idő alatt nem normális, ha elhidegültök szerintem. mi is keveset találkozunk, csak kéthetente tudunk, de másfél éve nem csökkent az érzéseink intenzitása, sőt..
2012. febr. 3. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!