Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után továbbra is tartani a kapcsolatot. Nem nehezíti ez meg a továbblépést?
Az történt, hogy a párommal 2 év után szakítottunk 1 hete. Az utóbbi 1 hónap maga volt a pokol számomra, rengeteget vitáztunk, egyre ritkábban találkoztunk. Engem nagyon megvisel, mert ő az első az életemben, és tiszta szívemből szeretem.. Végül pár napja felhívott és megbeszéltük, viszont azt kérte, hogy ne szakítsuk meg a kapcsolatot, beszéljünk ugyanúgy, csak nem találkozunk rendszeresen..(interneten keresztül beszéltünk jobbára eddig is, nem telik el 1 ora szinte hogy ne irjon)
Elmondta, hogy nagyon szeret és ragaszkodik hozzám, de nem tud garantálni semmit és minnél tovább húzzuk annál jobban fog fájni ( van 3 gyereke az előző házasságából)
Nem lakunk együtt, már 3 hete nem láttam, nagyon fáj ez az egész, mert igaz szerelem volt/van köztünk, ugyanakkor tudom, hogy igaza van..
Nem tudom eldönteni, hogy ez hosszú távon jó ötlet e, hogy ugyanúgy beszélünk..Persze örülök neki, mert óriási trauma lenne ha teljesen elveszíteném, miután 2 éve az életem része és az első férfi az életemben..Viszont félek, hogy így nem fogok tudni tőle elszakadni, és esélytelen, hogy találjak valaki mást, de talán így kevésbé fájdalmasabb..
Teljesen tanácstalan vagyok, ti mit tennétek a helyemben?
A legkisebb gyerek előtt is válságban volt a kapcsolatuk, de azt mondta sosem csalta meg a feleségét..A kicsi amolyan utolsó próbálkozás volt gondolom, de mire megszületett még jobban eltávolodtak egymástól.
Azért kell, hogy eltartsa a feleséget is, mert ez egy korai házasság volt, a nő soha nem dolgozott, mindig is otthon volt a gyerekekkel..
Hm...v.mi nem stimmel, egész egyszerűen fura, ahogy a pasi előadja ezt az egészet. Szerintem megkíméled magad egy nagy csalódástól, ha végleg lezárod a dolgot.
Igazából azt se értem, hogyha valóban igaz ez az egész (tehát a pasi nem hazudik), akkor miért akarta gyerekkel megfogni a palit a nő? Úgy sajnálom az ilyen babákat, akik "mentőövként" születnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!