Van esély rendszerezni ezt a kapcsolatot? Bővebben lent.
Párommal lassan 8 éve vagyunk együtt, másfél éve élünk együtt, 1 éves a fiúnk.
én városból falúra költöztem , ahol nincsenek ismerőseim, barátaim.
sokszor kértem menjünk ide-oda, de szinte mindig elutasít....ő megy azért a haverjaival(kb. havi 1-2 szer).
mondja hogy mehetek nyugodtan, de kivel???
a gyerek mellett segít sokat, és a háztartásba is néha.
ha viszont van 1 kis szabad ideje, ül le a gép elé, és van hogy órákig föl se kell.
én egyre magányosabb, és fásult vagyok....
megbeszéltük már 1 párszor ezeket, változott is,(de akkor se mentünk sehova) de 2-3 hét és minden ment a régiben.(ül a gép, előtt, és nem szól hozzám, nem segít..stb)
már ott tartunk hogy nekem sincs kedvem tenni a kapcsolatunkért.
lehet tenni ez ellen valamit, hogy ez még rendbe jöjjön???nem hiszek már neki hiszen ígéreteiből elegem van...
Miért tőle várod egyedül,hogy szórakoztasson? Miért nem ismerkedsz? Ez egy falu,ahol mindenki ismer mindenkit.Kérd meg a szomszédodat,hogy mutasson be kismamáknak,akiknek hasonló korú kisgyerekük van,velük lenne közös témád.
A barátaidat is elhívhatod magatokhoz pár napra és bemehettek együtt a városba kávézni,moziba.
A férjed gondolom dolgozik egész nap,te pedig otthon vagy.Ha hazaér már nem vágyik el csavarogni,főleg nem napi szinten.Érthető,hogy fáradt és inkább a gép előtt lazít.
Találd fel magad,keress magadnak hobbit,vidd el a gyereket játszótérre és ismerkedj!
Hasonló cipőben járok, és a szakításon gondolkodom. Persze gyerekkel együtt ez sokkal nehezebb ügy.
Ha a megbeszélés nem segít hosszú távon, én ultimátumot adnék, kicsit ráijesztenék. Vagy odafigyel Rád, vagy legyen vége.
Persze ezt csak Te tudod megoldani.
Párom kötetlen időben dolgozik, van hogy egész nap itthon van,(akkor 5-6 órát ül a gép előtt) van hogy egész nap nincs.(este is jutt idő a gépre 2-3 óra)
próbálok ismerkedni, barátságosak az emberek, de távolságtartóak.
a velem 1 korúak dolgoznak vagy suliba járnak....
27 éves vagyok, én nem akarom így leélni az életem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!