Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom még egy légyre is féltékeny. Mit csináljak?
Szeretem de néha már nagyon sok belőle.Van 2 hozzám évek óta nagyon közel álló fiúbarátom, akiket ő is ismer,csak velük szoktam beszélgetni mert egyszerűen nem érdekel más..Ez nem is zavarja a barátomat,de ezen kivül minden ami köztem és valami fiú között "történik" (rámnéz valaki az utcán,ránézek valakire a szórakozóhelyen stb..)Nekem tényleg csak ő létezik,és az embereket amúgy is lesz*rom sose nézem őket az utcán,fiúkat,szándékosan főleg mellette még úgy se..De ha véletlenül 1mpre ránézek valakire már féltékeny.. A kapcsolatunk elején tudta a facebook jelszavam is,de megváltoztattam mert még azokat a beszélgetéseket is elolvasta amit a barátnőimmel beszéltem +én se tudtam az övét..Persze ebből is világháború lett.Ha nem írok neki vissza facebookon 2mp múlva már kitör a hisztirohama.Hétvégén voltunk egy beülős helyen velem szembe ment el egy fiú ránéztem már szólt is hogy "tetszik?"
és ami a legdurvább..szoktunk játszani többfős netes játékokon mikor ő otthon van én pedig itthon.a játékon belül van chat ablak.A játékban a barátom én és egy ismeretlen játszott.A barátom le van tiltva x napig a chatről mert csúnyán beszélt.Irt az ismeretlen hogy sziasztok,visszaírtam szia.megkérdezte a koromat irtam hogy lényegtelen.irta hogy de miért nem mondom el,nem irtam vissza,és erre megsértődött a barátom:D hogy én milyen jól el voltam ezzel a "gyökérrel" meg akkor beszélgessek vele,hagy is minket,ki is lép a játékból,játsszak akkor vele stb..Az ilyen dolgokból több ÓRÁS veszekedést csinál..Néha besokallok már.. mit csináljak?
Óójajj :(
Túlzott módon féltékeny a barátod... nagyon sok ember ilyen sajnos, javarészt önértékelési problémák miatt / korábbi csalódások miatt...
Nem tudsz mit kezdeni.. próbáld vele megbeszélni, hogy te nagyon szereted, de az egész kapcsolatotokat alá fogja ásni a féltékenykedése, mert mindent elront...
Hidd el, tudom, miről beszélek, én is ilyen voltam... nagyon (!!) nehezen sikerült megváltoznom, és rengeteg dolgot bántam meg utólag... de akkor már hiába...
23/F
:DD ez aranyos volt:)
az a baj,hogy alapjáraton szeretjük egymást,és jól kijövünk,csak amikor rátör ez a roham..(jó esetbe csak 2-3naponta) vége mindennek..Holott teljesen alaptalanul minden ismerősünk mondja hogy mennyire látszik rajtam hoyg nem érdekel más stb,de hiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!