Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a barátom máshogy féltékeny most, mint az előző barátnőjénél?
Mások szerint én komplikálom túl, de azért kiírom magamból, hátha tud valaki valami okosat.:D
Tehát a volt nője találkozgatott más fiúkkal és a barátom olyanokat mondott neki, hogy soha senkit nem szeretett még annyira mint őt, stb. Nekem azt mondta ez a féltékenység miatt volt.
Mostanában a 'szeretlek'et, öleléseket, puszikat felváltotta az, hogy én biztos megcsalom, más tetszik, másokkal beszélgetek, ami lehetetlen, mivel mindennap találkozunk és egy nap kb. 8 órát találkozunk, meg rengetegszer alszunk együtt. Szóval semmi oka nincsen rá, hogy féltékeny legyen, mikor rászóltam akkor is csak annyit mondott hogy viccel. Most kicsit betelt a pohár és mondtam neki, hogy ez olyan mintha el akarna taszítani magától ezekkel a dolgokkal, és annyit mondott hogy ez 2 különböző szitu és tényleg féltékeny, de nem tudja miért...
Tényleg nem értem, hogy régen miért 'úgy' volt féltékeny, igazából még azt is jobban viselném ha egész nap nyálas dolgokat vágna a fejemhez.
a féltékenység akár arról is tanúskodhat hogy nem akar elengedni még szeret
az első kommentelő meg egy bunkóállat adjatok neki jó sok piros lefele kezecskét
nem leszarom hogy leszarjátok?
ha nincsen értelmes hozzáfűznivalótok minek írtok?
a 3.nak köszi :)
De maga a kérdésed teljesen fölösleges hülyeség.
Ha magadba nézel és átgondolod megkapod a választ.
Neked melyik jobb, ha hazudozik hogy téged örökké és soha nem akar elvesziteni, vagy ha megmondja a frankót, hogy igen bébi b*zdmeg féltékeny vagyok?
Vannak ilyen emberek akik féltékenyek a semmire, és vannak olyanok akik akkor se féltékenyek ha egyébként okuk lenne rá, ez bizalom kérdése, kor kérdése, ember fajta kérdése, és még sorolhatnám, erre nincs jó válasz, max mindenki leírja a maga kis gondolatát, hogy biztos nagyon szeret meg blablabla.
istenem mennyi marha van!
szerintem ülj le a barátoddal, beszéljétek meg ezt a dolgot!
kérdezz rá bátran, hiszen tudnod kell róla.
bár szerintem azért csinálja ezt mert félt téged.
Ebben igazad van, de valószínű ott van a baj hogy azért a csajért rajongott, engem meg csak szeret.
De amúgy köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!