Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a barátom máshogy féltékeny most, mint az előző barátnőjénél?
Mások szerint én komplikálom túl, de azért kiírom magamból, hátha tud valaki valami okosat.:D
Tehát a volt nője találkozgatott más fiúkkal és a barátom olyanokat mondott neki, hogy soha senkit nem szeretett még annyira mint őt, stb. Nekem azt mondta ez a féltékenység miatt volt.
Mostanában a 'szeretlek'et, öleléseket, puszikat felváltotta az, hogy én biztos megcsalom, más tetszik, másokkal beszélgetek, ami lehetetlen, mivel mindennap találkozunk és egy nap kb. 8 órát találkozunk, meg rengetegszer alszunk együtt. Szóval semmi oka nincsen rá, hogy féltékeny legyen, mikor rászóltam akkor is csak annyit mondott hogy viccel. Most kicsit betelt a pohár és mondtam neki, hogy ez olyan mintha el akarna taszítani magától ezekkel a dolgokkal, és annyit mondott hogy ez 2 különböző szitu és tényleg féltékeny, de nem tudja miért...
Tényleg nem értem, hogy régen miért 'úgy' volt féltékeny, igazából még azt is jobban viselném ha egész nap nyálas dolgokat vágna a fejemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!