Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megbántam, de a barátomnak rosszul esik
A barátom régen vagosta a karját, még mielőtt összejöttünk volna. Megbeszéltük, hogy egyikünkse fog ilyet tenni, megígértük a másiknak...Én ezt kétszer is megszegtem, a legutóbbi tegnap történt.:( NAgyon kivoltam idegileg, egyszerűen figyelemfelhvás volt a részemről...
A barátom látta, hogy takargatta a karom, meg egy célzást is elejtettem....megalkarta nézni, kérdezte mit csináltam, én meg azt mondtam, hogy semmit. Majd megnézte....
Neki nagyon rosszul esett, hogy a szemébe hazudtam. Bocsánatot is kértem tőle, de hogy hozhatnám helyre?:(
Attól a párod, hogy ketten vagytok egy egész - minek hazudsz neki? Főleg, ha csak 5 percig tudod leplezni?
A többi nekem ismeretlen terület.
Igazatok van abban, hogy minek hazudtam...én is sajnálom már:/:( Bocsánatot is kértem.
Utolsó válaszoló köszönöm:) Jobban vagyok, és nem szakítottunk, nagyon köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!