Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a barátomnak?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon furcsán viselkedik. Rosszak a jegyei, lerontott, eddig járt konditerembe, hogy jól nézzen ki, most már azt is hanyagolja. Barátja meghívta a szalagavató báljára, de nem megy el, mert ki kell öltözni. Kértem menjünk el a városban található toronyba, megnézni a kilátást, vagy a naplementét. Csípőből az a válasz érkezett, hogy drága, pedig csak 800ft. Nem lehet vele beszélgetni, testiség sincsen nagyon már köztünk. Vélemények? Ő 18\F én 19\N
2012. jan. 15. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Megkérdezted őt erről?

Nem történt valami szomorú dolog mostanában vele? Vagy esetleg olyan, amitől kicsit kiborult?

2012. jan. 15. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos kijött nála az "életuntság".

Nekem is volt, persze akkor nem volt barátom, és az iskola nem vidított fel, nem voltak sikereim...

Lehet, hogy nincsenek sikerélményei, ezért nem hajlandó már többet tenni értük, feladta. Ezt főleg tanulásra értem.

Hát... Ilyen életuntságkor edzeni se edzettem, mert semmihez se volt kedvem egyszerűen...

Lehet, hogy valahogy fel kéne vidítani.

Sokat kell nevettetni, meg jó új emlékeket szerezni.

Hogyha nem akar elmenni a kiállításra, akkor vedd rá, és majd nem bánja meg.

2012. jan. 15. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Végét járja a kapcsolat, ez elég egyértelmű. Egy 18 éves kispasitól ne várd, hogy egy életre lecövekeljen melletted. Valószínűleg un téged meg a kapcsolatot.
2012. jan. 15. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd, velem ugyanez volt. Mintha csak a volt párom viselkedését olvastam volna. Ha nem változik nem lehet ezt sokáig viselni, előbb utóbb elkezded benne látni a rosszat mindenért, kihül, ellaposodik még jobban a kapcsolat.

De ha ezt nem akarod, akkor ülj le vele, beszéljétek meg, és próbálj olyan programokat szervezni amikkel az ő kedvében jársz.

Persze ez az én véleményem csak.

2012. jan. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!