Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a barátomnak?
Megkérdezted őt erről?
Nem történt valami szomorú dolog mostanában vele? Vagy esetleg olyan, amitől kicsit kiborult?
Biztos kijött nála az "életuntság".
Nekem is volt, persze akkor nem volt barátom, és az iskola nem vidított fel, nem voltak sikereim...
Lehet, hogy nincsenek sikerélményei, ezért nem hajlandó már többet tenni értük, feladta. Ezt főleg tanulásra értem.
Hát... Ilyen életuntságkor edzeni se edzettem, mert semmihez se volt kedvem egyszerűen...
Lehet, hogy valahogy fel kéne vidítani.
Sokat kell nevettetni, meg jó új emlékeket szerezni.
Hogyha nem akar elmenni a kiállításra, akkor vedd rá, és majd nem bánja meg.
Nézd, velem ugyanez volt. Mintha csak a volt párom viselkedését olvastam volna. Ha nem változik nem lehet ezt sokáig viselni, előbb utóbb elkezded benne látni a rosszat mindenért, kihül, ellaposodik még jobban a kapcsolat.
De ha ezt nem akarod, akkor ülj le vele, beszéljétek meg, és próbálj olyan programokat szervezni amikkel az ő kedvében jársz.
Persze ez az én véleményem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!