Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátomnak tényleg csak ez a baja?
Pár napja jöttem össze egy fiúval,múlthét péntekre terveztük a találkozót de nem tudtam elmenni mert kiment a bokám csütörtök délután.(38km választ el minket egymástól) Eléggé mérges voltam magamra,és én este hát nem voltam valami kedves vele. De utána bocsánatot kértem,hát nem sokra mentem vele.. Azóta kicsit fura velem,nem is nagyon keres,ha írok neki visszaír de nem mintha nagyon érdekelném.Más lány ismerősével meg az üzenőfalán szépen eldumálgat..
Tegnap ilyen ezzel kapcsolatos idézetek írtam ki,meg is kérdezte,hogy neki szólnak-e.. Azt
mondtam erre,hogy akinek nem inge ne vegye magára..
Annyit írt nekem erre,hogy ő nem veszi magára..De neki egyértelműnek tűnik,de nem tudja...
Megmondtam neki,hogy mondja már el mi a baja velem. Erre azt mondta nekem,hogy velem nincs az ég világon semmi baja,de ha bármi baja lenne akkor azt elmondaná,de ha nincs semmi,akkor azt nem lehet.. Mondta,hogy nincs "toppon"a napokban. Mondtam neki,mesélje el,hogy miért nincs "toppon"megértem én őt,de néma gyereknek anyja se érti a szavát..
Állitólag a hétvégén 3-4 ember átverte akikben hát eléggé megbízott,és elege van már..
Írtam neki,hogy meséljen tovább meghallgatom..
Erre leteremtett,hogy mit meséljen még?ennyi nem elég?azt,hogy ki hogyan verte át és mivel azt is mesélje el??
Mondtam,ha nem szeretnéd akkor hagyjuk..
Ezután megkérdezte,nekem mi a bajom vele. Elmondtam,hogy mi aztán megbeszéltük a dolgot és kész. Ezután mondta,hogy ő most megy aludni és eltűnt.
Én kicsit furcsállom még mindig valamiért ezt az egészet... Legalább annyit mondhatott volna,hogy ne haragudjak de nincs toppon és ha nem olyan mint máskor akkor ne gyanúsodjak...
Fiúk ti se mondjátok el a barátnötöknek,hogy mi a problémátok csak magatokban küzdötök??
ez az iegész sztori úgy kezdődik, hogy te bunkóztál vele valami miatt, amiről nem tehet. ezek után mit vársz? szóba se állnék veled többet...
29/N
Neked kellett volna több eszed legyen.
"Eléggé mérges voltam magamra,és én este hát nem voltam valami kedves vele."
Ha MAGADRA vagy mérges, akkor miért VELE bunkózol, aki rohadtul semmit nem tehet róla, hogy kiment a bokád?
Kevés kiábrándítóbb dolog van annál, mint amikor az ember olyasvalakin veri el a port, aki teljesen ártatlan az adott kérdésben (ez fiúra és lányra egyaránt igaz).
Szia!
Kérlek várj egy kicsit türelemmel és egyértelműsítsd h ő van lépésen. Azoníkvül meg a fik általáan nem mondananak el sokmidnent a problémákról vagy ha igen nem olyan részletesen aprólékosan mint a lányok. Igen elmondta hogy átverték emaitt rossz napja volt de lehet h azt már nem akarja elmondani, h mi történt, nem annyira lelkizős. Próbáld meg elfogadni h ő ilyen és (igaz h jóval kevesebbet mint szertnéd ) de beszélt a gondjairól.
Kis idő kell még nekijobbn megiseritek egmást és akkor többet beszél magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!