Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak mért nem tetszek így is?
Nem te nem tetszel neki, csak szerinte nem előnyös neked az a haj.
Az én párom ugyan így van ha a hullámos hajról van szó. :D
Bár ő úgy fogalmazott, hogy nem én nem vagyok szép, csak szerinte nem előnyös nekem az a haj, és nem az én stílusom.
Nem tudom mért nem tetszik a barátodnak. Egyébként nem is fogsz a kérdésedre normális választ kapni, mert nem ismerjük a barátodat.
Nekem mindegy lenne, nem a hajviselet miatt szeretek egy lányt.
Pont ez az. Ha szeret, akkor nem szól bele. Ha nem szeret...nos akkor meg tudod, hogy mi a szitu.
Én barátom jobban szereti az összefogott hajat, de soha nem szokta kritizálni, akárhogy is hordom.
Amiatt szorongj? :D
Ha nekem mondaná párom, hogy szorong a külsőm miatt, mehetne, amerre lát.
Az hogy a lánynak a haja nem tetszik a pasinak és ezt szóvá teszi, nem jelenti azt hogy nem szerelmes a lányba.. ez akkora nagy baromság..
Most ha te(aki az ellenkezőjét állítja) szerelmes vagy valakibe és együtt is vagytok, és tegyük fel felvesz egy olyan pólót ami neked nem tetszik és szerinted nem áll jól rajta és ezt meg is mondod neki akkor te sem vagy szerelmes belé?
Nekem is pl a páromnak eleinte folyamatosan 2-el volt levágatva a haja, ami nekem annyira nem tetszett, de attól függetlenül a világon mindennél jobban szerelmes vagyok belé, és meg is mondtam neki.. de mondom.. attól még nagyon szeretem őt.
Ja és mellesleg, emiatt közvélemény kutatást is tartott a lányok körében és nagyon sokan mondták neki hogy szerintük jól állt neki a nagyon rövid.
(ez kb olyan mint a te eseted kérdező, csak megcserélődtek a nemek. neki is tetszett a haja úgy hogy 2-es volt, de attól nekem még kevésbé és mivel én vágtam a haját, hajnyíróval rendszerint minden egyes alkalommal meg mondtam neki, hogy a hosszabb sokkal jobb lenne..)
Fordított esetben is ugyan ez a helyzet( ha a fiú mondja a lánynak hogy az adott hajviselet nem áll jól neki, vagy nem tetszik neki.)
(remélem érti mindenki amire próbáltam kilyukadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!