Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak mért nem tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak mért nem tetszek így is?

Figyelt kérdés
Ha összefogom a hajamat vagy csak épp lazán felfogom akkor nem tetszek neki...de ha kivasalom és kiengedem a hajamat akkor igen. Nem értem... ha szeret akkor mért fontos neki annyira hogy hogy van megcsinálva a hajam? Hozzáteszem mellesleg nagyon sok fiúnak tetszek akkor is ha kivan vasalva a hajam és akkor is ha össze van fogva. Kár hogy a barátomnak nem mindegy:(
2012. jan. 14. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is megkaptam ugyan úgy a barátomtól, hogy szalagavatóra nehogy be hullámosítsam a hajam, mert különben nem jön el, stb. és hogy az biztos nem lesz jó. Hát ezen én is megbántódtam, de nagyon. Bár nem beszéltem meg ezt senkivel csak a későbbiekben vele, és mondta hogy akkor nagyon félre értettem, mert nem megbántani akart, csak éppen így sikerült neki kifejeznie azt, hogy szerinte nem lenne előnyös nekem. Holott.. már régebben volt hullámos hajam és sokan mondták h mennyire jól nézek ki.

Mindezek ellenére ő is nagyon szeret engem.

2012. jan. 14. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha te mondod...Nekem ez elképzelhetetlen, hogy ilyet mondjak annak, akit szeretek.
2012. jan. 14. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
igen, ez igy nekem is elképzelhetetlen.. eleve nem mondjuk meg egymásnak h ki mit húzzon fel, legalábbis mi.. :)
2012. jan. 14. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
szóval h legalábbis nálunk ez a szitu :)
2012. jan. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!