Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Párom, akivel már 11 hónapja vagyunk együtt, még a kapcsolatunk elején megadta nekem a fb jelszavát, s én láttam, hogy van egy nő ismerőse, akivel heti szinten szokott csetelni, hozzáteszem azt is, hogy ez csak egy fb ismerős, akit még soha életében nem látott, mivel külföldön él a nő, és 3 gyereke is van, s negyvenvalahány éves, ezt is hozzáteszem, amiknek utánajártam, hogy valós információk-e, s valóban valósak. Azt is tudom, hogy nem az számít, hogy ki mit csinál a facebookon, vagy hogy kivel csetel, hanem az számít, hogy a való életben mit csinál az illető, de akkor is kicsit zavaró ez számomra, hogy ezt csinálja, pedig én mindent megadok páromnak, velem is jól el tud beszélgetni! Persze azt is hozzáteszem, hogy azzal akivel csetel, meg nem sok témája van, de ha írnak, akkor olyanokat írnak, hogy pl a ragaszkodás meg a barátság a szerelemnél is erősebb, s engem ez nagyon zavar, hogy úgy fogja fel a nő, hogy ő közelebb van páromhoz, mint én aki vele élek, mert együtt élünk már párommal 5 hónapja! Szerintetek miért nem szakítja meg ezzel a nővel párom a kapcsolatát, miért csinálja ezt, hogy visszaírogat neki? Ő állítása szerint barátok, de szerintem nem barátság az olyan, ahol még egyszer sem látták egymást élőben...!

25/N

2012. jan. 21. 11:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ma 12:05-nek:

Nem b@sztam át, én akkor egy 6 és fél éves kapcsolaton voltam túl, amikor megismertem mostani páromat, s akkor úgy gondolkodtam, hogy 6 évet adjak fel 1 hetes kapcsolatért? Való igaz, hibáztam, hisz senki sem tökéletes, de már ezen túltette magát párom, mert mindezek ellenére mégis kitartott mellettem, s engem választott, csak közbe gondolom ezt épp akkor senkivel nem tudta megbeszélni, csak avval a nővel, hogy én akkor ezt tettem vele, elismerem hibáztam, s tényleg nincs okom féltékenykedésre, s köszi, mert ilyen kioktatós válaszokra számítottam, szeretem a kritikát! S a lényeg, hogy már 1 hét eltelt úgy, hogy nem féltékenykedtem, s párom erre azt mondta, hogy eltelt 1 hét így, s úgy döntött, hogy végleg velem marad, boldog vagyok!

2012. jan. 21. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!