Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akit egy éve ismerek (Facebookrol). Más városban lakik,de találkoztunk már kb 3x (véletlenül). Sokat beszélgetünk meg minden...de néha olyan fura .Úgy viselkedik velem mint egy fiuval.:S A srácoktol nem ezt szoktam meg! De annyira vonzó...Soha nem irja hogy szép vagyok,aranyos vagy hasonlók.ahogy azt a többiektöl megszoktam . Van hogy mondja hogy idegesitem,át is szokott néha b*szni. De nem tudok rá megharagudni. a többi embert már rég hagytam volna a faszra,de ő annyira más ;O De van amikor meg érzem hogy jelentek neki valamit...pl amikor irom neki hogy irjon smst ,akkor irja hogy nem fog irni,de aztán mégis ir. Ezt unaloműzésből csinálja vagy csak gyerekesen mutatja ki az érzelmeit? Többet jelent nekem mint barát,de ha mondom neki akkor mindig azt mondja hogy ottvannak a többi fiúk,irjak azoknak meg hasonlók SEGITSETEK lécci...lehet ti kivülállóként jobban feltudjátok mérni a helyzetet.Köszi előre is.:)2012. jan. 21. 09:09
1/2 anonim válasza:
Speciel én nem segítek! Gyűlölöm azt, ha egy lány Trágár kifejezéseket használ!
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem még nem tisztázta magában az érzelmeit, idő kérdése és kiderül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!