Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan pasi, akinek a szex ezt jelenti?
Eddig csak olyan barátaim voltak, akikkel lefeküdtem pár nap után, élvezet, meg járás.. És ennyi. Sose vártam vele.
Most randizgatok egy sráccal, aki 21 évesen még szűz. Volt sok barátnője, de szexig nem jutottak el. Azt mondja, hogy ő olyan lánnyal akarja, akit nagyon szeret, akivel összeillik. Illetve várni akar vele 4-5 hónapot, mert a szex elkötelezettséget jelent számára.
Tényleg léteznek ilyen pasik? Nekem ez annyira új.. Tényleg rossz helyen keresgéltem az exeimet.. :) Talán megtaláltam az első normális pasit?
Tisztában van vele :)
De azzal is, hogy komoly kapcsolatra vágyom. Ha nem komoly kéne, akkor már rég más ágyába fetrengenék, nem pedig rá várnék :P
várni akar vele 4-5 hónapot, mert a szex elkötelezettséget jelent számára.
4-5 hónap
ez viszont egy pasinál elég fura,és furát kihangsúlyozom
nem lehet h meleg,vagy bi,és nőkkel még nem volt szexuális kapcsolata,most pedig épp "leszokóban van a kolbiról"
"rosszindulattal és gyanakvással teli élet nem lesz túl boldog"
de legalább nem esünk pofára
"de legalább nem esünk pofára"
Aki nem gyanakszik folyton, az sem törvényszeű, hogy pofáraesik. Hiába is úszod meg a pofáraesést, nem nyerhetsz igazán nagyot, nem lehetsz igazán boldog, marad valami sivár középszerűség, és csak nyugtatod magad, hogy "úgyis csak vesztettem volna". Közben meg talán sajnálod, hogy nem lett jobb... de hogy is lehetett volna...
ma 19:00
Ezen kiegyezni úgyse fogunk, max priviben folytathatjuk :)
Asszem már jópár évszázada (évezrede?), nem egy tudomány, főleg a filozófia, játékelmélet, stb erről szól h a pesszimizmus vagy az optimizmus jobb :) persze én szeretném csak simán "realistának" mondani magam, de mivel a valósággal sose kerülhetünk teljesen tisztába, ezért úgyis optimizmus és pesszimizmus között húz valamelyik irányba az ember...
Bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!