Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan pasi, akinek a szex ezt jelenti?
Eddig csak olyan barátaim voltak, akikkel lefeküdtem pár nap után, élvezet, meg járás.. És ennyi. Sose vártam vele.
Most randizgatok egy sráccal, aki 21 évesen még szűz. Volt sok barátnője, de szexig nem jutottak el. Azt mondja, hogy ő olyan lánnyal akarja, akit nagyon szeret, akivel összeillik. Illetve várni akar vele 4-5 hónapot, mert a szex elkötelezettséget jelent számára.
Tényleg léteznek ilyen pasik? Nekem ez annyira új.. Tényleg rossz helyen keresgéltem az exeimet.. :) Talán megtaláltam az első normális pasit?
Kicsi? Úristen, dehogy :D
Amúgy már a 2-3. randin együtt aludtunk, mert koncerten voltunk, és nem akartam, hogy egyedül kelljen hazamennie. Na de ez mind1.
Szóval igen, volt már párszor orál, én is csináltam neki, ő is nekem. És nem tűnt úgy, mintha félős lenne.
"Kb 35 sráccal jártam/szexeltem eddig, "
akkor te se vagy semmi. kész csoda, h összeakadtatok...
Hát ez van. Legalább már kiéltem magam:P
De ne értsd félre, nem feküdtem le minddel. A legtöbb ilyen 1-2 hetes dolog volt :P
ááá nem értem félre. melyik oldalon hirdeted magad? :D
én nem irigylem a srácot, remélem ezt nem mondod meg neki, hogy ő a szerencsés 36..
Esetleg valamelyik este kezébe nyomhatnál egy csokit, és amikor néz h mivan, rákiáltasz h minden 36. nyer! Megnézném azt a döbbenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!