Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Csak én nem értem? (lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm (akivel már több mint fél éve vagyunk együtt) mostanában azzal szórakozik, hogy "eljátsza" hogy haragszik rám. Pl: a múltkor beszélgettünk, már nem tudom miről, de nem mondtam semmi rosszat, bátót, vagy sértőt, egyszerűen elkezdi hogy: na most 2 hétig haragudni fogok rád! És nem akar hozzám szólni, úgy csinál mintha meg lenne sértődve.. persze tudom, hogy csak eljátsza. Nem értem h erre mi szükség van. Nagyon szarul esik ez nekem, főleg h elég ritkán is találkozunk, és akkor is ezzel megy el az idő. Kicsit gyerekes szerintem, ti mit gondoltok?
amúgy ő 16 múlt én pedig 18 leszek.
2012. jan. 16. 22:19
1/8 anonim válasza:
gyerekes ja...fel akarja hívni a figyelmed talán...
3/8 anonim válasza:
16 éves akkor ne csodálkozz h gyerekes..majd kinövi,am meg mond meg neki h hagyja abba mert idegesít téged,ha nem érti meg akkor buta dobd ki,ha nem dobod ki akkor te is buta vagy :P
4/8 anonim válasza:
Tipikus esete a játszmázásnak! Az lesz a vége hogy dobni fogod.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... nagyon szeretem meg minden, ez egyetlen dolog ami idegesít benne, szerintem ez nem poénos!
2012. jan. 16. 22:42
6/8 anonim válasza:
egyértelmű hogy kifog dobni és utána majd bömbőlsz mint a kisbabák csak azt nem értem hogy te ezt hogy nem veszed észre vazze
7/8 A kérdező kommentje:
ahaaa.... szóval te már annyira ismersz engem, hogy ha netalántán ez történne, te tudod, hogy én hogy fogok reagálni.... -.-"
2012. jan. 18. 17:54
8/8 Gruffacsór válasza:
Tudod kivel kéne ezt megbeszélned (hogy szerinted nem poénos és kezded unni)? ... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!