Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy nő ilyen érzéketlen lenni?
korábban már volt róla szó. 3 év után kidobott a barátnőm, egyiknapról a másikra..addig a bizonyos napig minden úgy tűnt rendben van.. szeret, imád stb.. majd kidobott mert kicsit féltékenykedtem aminek volt is alapja.. persze sms-ben szakitott velem (az igazat nem mondta el miért) de már akkor összejött egy másik sráccal akire féltékeny voltam. azóta utál, szóba se áll velem, facebookról is törölt ismerősei közül és le is tilott..
erre is csak a nők képesek?
tényleg azt hiszem, hogy a nők egy külön állatfaj..
korábban volt már egy szakításunk..akkor még sírt h nem lesz több közös hétvége, meg hiányozni fogok neki (nah persze) és maradjunk barátok, de azért járjunk össze szexelni.. itt elkövettem egy hibát, nem hagytam annyiban és mentem és tepertem érte.. kibékültünk..a békülés 1 hétig tartott majd a mondva csinált okokkal kidobott...stb stb a többit fentebb leírtam..
vélemények?
"harmadik, miért is az én hülyeségem? már ne haragudj meg de ha a te barátod/barátnőd már azt beszélik h suli/meló után eggyütt ebédelnek bent a koleszban, meg alig mentél el a barátod/barátnődtől de már fb.-on irja az üzenetet annak a bizonyos harmadiknak akkor ne mondd már h nem lennél féltékeny "
Én a hülyeséget arra értettem, hogy aminek egyszer vége, annak vége. és szexelni összejárni...nos annak nincs értelme. Itt voltál hülye, nem abban, hogy féltékeny voltál.
Amúgy most komolyan: mit vártál egy 19 éves lánytól, aki egy 3 éves kapcsolaton van túl? Ilyenkor jön a pánikgomb, fiatal még a "normális" élethez, ha ahhoz a típushoz tartozik.
17. és 19. Válaszra! Tessék, azért ide is leírom a lényeget:
nem, nem tudtam, hogy ekkora bunkó, mert a hat év ismeretség alatt egyszer se mutatta ezt az oldalát
-Ő kezdeményezett nálam
-Nem vagyok felválalhatatlan se belsőleg, se külsőleg
-Azért jöttem vele össze, mert tetszett a belsője és a kinézete is
-Hagyjál békén a béna dumáddal, nem én tehetek rola, hogy olyan szerencsétlen birka vagy, hogy nem tudsz felszedni senkit.
-Mellesleg olvad el mégegyszer amit írtam, és értelmez...-.-
nemvolt plaza cica a baratnom..azokkal nem is kezdenek..
Egyik hozzaszolonak igaza van mit varok egy 19 evestol aki egy 3 eves kapcsolaton van tul..
Megvan az okom hogy miert mondtam ra azt amit de inkabb nem irom le mert igy nagy nezet elterest inditottam el a pasik es csajok kozott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!