Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy nő ilyen érzéketlen lenni?
korábban már volt róla szó. 3 év után kidobott a barátnőm, egyiknapról a másikra..addig a bizonyos napig minden úgy tűnt rendben van.. szeret, imád stb.. majd kidobott mert kicsit féltékenykedtem aminek volt is alapja.. persze sms-ben szakitott velem (az igazat nem mondta el miért) de már akkor összejött egy másik sráccal akire féltékeny voltam. azóta utál, szóba se áll velem, facebookról is törölt ismerősei közül és le is tilott..
erre is csak a nők képesek?
tényleg azt hiszem, hogy a nők egy külön állatfaj..
korábban volt már egy szakításunk..akkor még sírt h nem lesz több közös hétvége, meg hiányozni fogok neki (nah persze) és maradjunk barátok, de azért járjunk össze szexelni.. itt elkövettem egy hibát, nem hagytam annyiban és mentem és tepertem érte.. kibékültünk..a békülés 1 hétig tartott majd a mondva csinált okokkal kidobott...stb stb a többit fentebb leírtam..
vélemények?
utólag én is rájöttem erre.
mindez 2 hónapja volt.
néha még most is azt érzem, hogy hiányzik.de már újra biztosan nem jönnék vele össze.. bár az a veszély se fenyeget, hogy ő keres meg engem :)
Az én volt barátomat akárhova hívtam, soha nem volt képes velem nyilvánosan mutatkozni, és természetesen mindig csak a lakásban voltunk, ha együtt voltunk. Egyszer mondta, hogy kísérjem el edzésre, de álljak meg a kaputól 10 m-re, mert nem akarja, hogy találkozzak a társaival és a tanáraival, miközben állitása szerint nagyon nagy arcok voltak.
Amikor nálunk voltunk egyszer, kerek-perec közölte, ha anyám hazajön lelép, miközben szintén az ő állítása szerint bírta. Ugyan ez az öcséimmel. Idézem: nem vagyok hajlandó beszélni velük.
Ezenfelül: megcsalt, egy bunkó buta paraszt volt, de ezeket most nem részletezem, mert hosszú lenne leírni.
a lényeg: egyik este felhívott egy ismeretlen száam, és a volt barárom haverja beszélt. Ő pedig elkérte a barátnőm, hogy beszélni akar vele. Majd 5 perc után közölte a barátnőm, hogy azt üzeni a volt barátom a haverján keresztül, hogy szakít velem. Csak ő ezt nem meri nekem megmondani, mert egy gerinctelen féreg.
Sok más hülyeséget ki is talált még rólam, mert engem nem volt hajlandó megkérdezni, hogy mit miért hogyhogy. De utólag kiderült, hogy az esetek 95%-ban ő volt a hülye.
akkor:
erre csak a pasik képesek?
Tényleg ilyen érzéketlenek a pasik?
az a férfinem vajon egy másik állatfaj?
"Hogy tud egy nő ilyen érzéketlen lenni?"
Nem kell vénasszony módjára moralizálni.
Szembejött egy nálad vonzóbb férfi, mire a nőd lecserélt. Így működnek, szokj hozzá. És nehogy azt hidd, hogy a férfiak nagyon mások.
18:31
"Tényleg ilyen érzéketlenek a pasik?"
Nem érzéketlenek a pasik, csak nyilván vállalhatatlan voltál a barátod számára mások előtt.
És akkor mit mondjuk azokról a pasikrol akik itt picsogank h mekkora ri.banc is valójában a barátnojuk.
Látszik h a pasiknak csak a kulso számít, mert észrevehetnétek h valójában mienek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!