Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy nő ilyen érzéketlen lenni?
korábban már volt róla szó. 3 év után kidobott a barátnőm, egyiknapról a másikra..addig a bizonyos napig minden úgy tűnt rendben van.. szeret, imád stb.. majd kidobott mert kicsit féltékenykedtem aminek volt is alapja.. persze sms-ben szakitott velem (az igazat nem mondta el miért) de már akkor összejött egy másik sráccal akire féltékeny voltam. azóta utál, szóba se áll velem, facebookról is törölt ismerősei közül és le is tilott..
erre is csak a nők képesek?
tényleg azt hiszem, hogy a nők egy külön állatfaj..
korábban volt már egy szakításunk..akkor még sírt h nem lesz több közös hétvége, meg hiányozni fogok neki (nah persze) és maradjunk barátok, de azért járjunk össze szexelni.. itt elkövettem egy hibát, nem hagytam annyiban és mentem és tepertem érte.. kibékültünk..a békülés 1 hétig tartott majd a mondva csinált okokkal kidobott...stb stb a többit fentebb leírtam..
vélemények?
Velem pasi csinálta meg majdnem dettó ugyan ezt. Kulonbség h nekem nem volt akkor fb-m
Szval akkor most kérdezhetem én is?
H tud egy pasi ilyen érzéketlen lenni?
erre is csak a pasik képesek?
tényleg azt hiszem, hogy a pasik egy külön állatfaj..
az ismerőseim között nemtudok egy srácról is aki így szakitott volna valakivel.
főleg nem sms-ben
Vélemény? Most mondjam? Ne sajnáltasd maga a hülyeséged miatt. 3 év alatt biztos volt már valami jelen annak, hogy ez a csaj nem komplett...akkor miért nem léptél le?
Felajánlotta a szexelést. Persze te a farkad után mentél, mit általában a pasik, és igent mondtál. Itt cseszted el, de nagyon. Ha lett volna benned némi tartás, akkor a következményektől megmenekülhettél volna.
Azt meg hadd ne ecseteljem, hogy velem mit művel a kedves párom 3 év után. Tudod, csak annak okán, hogy a férfi is egy állatfaj...
na tehát, hogy tiszta legyen a kép.
nem mondtam neki semmit a szexelésre, nem azért mentem utána hanem azért hogy vissza kapjam őt.
a másik, én a 3 év alatt azt vettem rajta észre hogy sokszor nagyon gyerekes még 19 évesen is (most annyi idős) de szerettem őt és ezért nem akartam elhagyni..de úgytünik nem láttam az igazi arcát.
16 éves volt amikor összejöttünk valószuüleg túl fiatal egy hosszú kapcsolathoz..
a második szakitásnál mondta, hogy ő ki akarja élni magát
harmadik, miért is az én hülyeségem? már ne haragudj meg de ha a te barátod/barátnőd már azt beszélik h suli/meló után eggyütt ebédelnek bent a koleszban, meg alig mentél el a barátod/barátnődtől de már fb.-on irja az üzenetet annak a bizonyos harmadiknak akkor ne mondd már h nem lennél féltékeny
ismerősöktől pedig azt hallottam hogy a volt barátnőm volt a nyomulósabb, mintha ő erőltette volna jobban a dolgot a sráccal akivel most összejött
és az a vicces hogy a srác akire lecserélt nem egy csúcsmodell :D
most full nem nagyképűségből mondom hanem ezt több lány véleménye alapján h csúnya az a gyerek. én sokkal jobb voltam nála.. pedig tudom, hogy én se vagyok egy adonisz :D
"erre is csak a nők képesek?" nem, erre nő és pasi is képes egyaránt. egyébként igazad van azzal kapcsolatban hogy hol követtél el hibát. a véleményem az hogy egy h*lye p*csa, ne foglalkozz vele többet. De mondom, ilyen nőbe és férfiba is van. Ennyi.
17/L
"korábban volt már egy szakításunk"
Ott qrtad el, hogy megint összejöttél vele. Azt hittem, csak a lányok ilyen maflák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!