Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok örökké sírnak, hogy nincsenek rendes pasik, de mégis inkább vannak az pénzes, de érzéketlen barmokkal?
Egyszerűen fel nem tudom fogni az egészet. Sok beszélgetést hallok, meg fórumokon panaszkodnak, hogy a mai pasik milyen bunkók, és nem tudnak szeretni. Ennek ellenére az ilyen srácokat örökké lenézik, gyávának tartják őket. A pénzes barmokkal meg akkor is együtt maradnak, ha örökké verik őket.
Hogy egy példát mondjak: A barátommal éppen állunk sorba egy szórakozó helyen a ruhatár előtt. Egyszer csak egy csaj elkezd velünk beszélni, és simogatja a barátom karját, és mondogatja hogy "De rendes fiúk. Mit kerestek itt?" Közben ott volt a pasija. Utána elmentünk valahova. Mikor ott végeztünk, és megyünk a buszmegálló felé, láttunk egy száguldó Audit, benne a csajjal, amint éppen sikítozik, és élvezkedik a nagy sebességen.
Az a rohadt pénz ennyit számít, még ha a lelki nyugalmaddal is fizetsz érte? Pedig azt egy hiperinfláció simán elviheti! Nem élnétek inkább kevesebb pénzből, de szeretetben?
Ez már csak ilyen. A lányok sem tudják, mit akarnak. Saját magukról fogalmuk sincs, az ösztöneiket követik. Emócionális beállítottságúak. Nem lehet ez ellen tenni.
Mellesleg a kevés pénzt is elviszi az infláció!
Nem tudom én az életben nem ezt tapasztalom amit te fórumokon (?)
A gyk-s általánosságok negyede sem érvényesül a környezetemben. Szóval néha elég ledöbbenten állok ilyen általánosítások előtt, mint:
csak a jóképű/pénzes/műmájer/cicababa srácok érvényesülnek
csak jó verdával/pénzzel lehet csajozni
az összes pasi bunkó/igénytelen/csak szexre akar
stb...
Ha fórumról kéne ítélnem akkor tényleg lesújtó lenne a kép, de én az életbe magam körül mást tapasztalok.
5# vagyok.
Ha tudnád, nekem milyen igényeim vannak... Egy lapos deszkára is felállna, de senkinek sem kellek.
Miért van az, hogy a fiúk örökké sírnak, hogy nincsenek rendes lányok, de mégis mindig inkább a 10/10-es, de hűtlen kur-vákkal vannak?
igaz-igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!