Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok örökké sírnak, hogy nincsenek rendes pasik, de mégis inkább vannak az pénzes, de érzéketlen barmokkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen fel nem tudom fogni az egészet. Sok beszélgetést hallok, meg fórumokon panaszkodnak, hogy a mai pasik milyen bunkók, és nem tudnak szeretni. Ennek ellenére az ilyen srácokat örökké lenézik, gyávának tartják őket. A pénzes barmokkal meg akkor is együtt maradnak, ha örökké verik őket.

Hogy egy példát mondjak: A barátommal éppen állunk sorba egy szórakozó helyen a ruhatár előtt. Egyszer csak egy csaj elkezd velünk beszélni, és simogatja a barátom karját, és mondogatja hogy "De rendes fiúk. Mit kerestek itt?" Közben ott volt a pasija. Utána elmentünk valahova. Mikor ott végeztünk, és megyünk a buszmegálló felé, láttunk egy száguldó Audit, benne a csajjal, amint éppen sikítozik, és élvezkedik a nagy sebességen.

Az a rohadt pénz ennyit számít, még ha a lelki nyugalmaddal is fizetsz érte? Pedig azt egy hiperinfláció simán elviheti! Nem élnétek inkább kevesebb pénzből, de szeretetben?

2012. jan. 13. 21:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Lájk.
2012. jan. 13. 21:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre milyen -- kielégítő -- választ vársz? De komolyan.
2012. jan. 13. 21:16
 3/26 anonim ***** válasza:
Mért te nem dugnál inkább egy pénzes csajt??
2012. jan. 13. 21:17
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts! Akinek elsősorban a pénz számít, az biztos nem siránkozik igaz szerelem után..
 5/26 anonim ***** válasza:
17%

Ez már csak ilyen. A lányok sem tudják, mit akarnak. Saját magukról fogalmuk sincs, az ösztöneiket követik. Emócionális beállítottságúak. Nem lehet ez ellen tenni.

Mellesleg a kevés pénzt is elviszi az infláció!

6/26 pqpqpq ***** válasza:
9%
a noi felfogas
2012. jan. 13. 21:18
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Miért van az, hogy a fiúk örökké sírnak, hogy nincsenek rendes lányok, de mégis mindig inkább a 10/10-es, de hűtlen kur-vákkal vannak?
2012. jan. 13. 21:19
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom én az életben nem ezt tapasztalom amit te fórumokon (?)

A gyk-s általánosságok negyede sem érvényesül a környezetemben. Szóval néha elég ledöbbenten állok ilyen általánosítások előtt, mint:

csak a jóképű/pénzes/műmájer/cicababa srácok érvényesülnek

csak jó verdával/pénzzel lehet csajozni

az összes pasi bunkó/igénytelen/csak szexre akar

stb...

Ha fórumról kéne ítélnem akkor tényleg lesújtó lenne a kép, de én az életbe magam körül mást tapasztalok.

2012. jan. 13. 21:20
 9/26 anonim ***** válasza:

5# vagyok.

Ha tudnád, nekem milyen igényeim vannak... Egy lapos deszkára is felállna, de senkinek sem kellek.

2012. jan. 13. 21:20
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Miért van az, hogy a fiúk örökké sírnak, hogy nincsenek rendes lányok, de mégis mindig inkább a 10/10-es, de hűtlen kur-vákkal vannak?

igaz-igaz

2012. jan. 13. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!