Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok örökké sírnak, hogy nincsenek rendes pasik, de mégis inkább vannak az pénzes, de érzéketlen barmokkal?
Egyszerűen fel nem tudom fogni az egészet. Sok beszélgetést hallok, meg fórumokon panaszkodnak, hogy a mai pasik milyen bunkók, és nem tudnak szeretni. Ennek ellenére az ilyen srácokat örökké lenézik, gyávának tartják őket. A pénzes barmokkal meg akkor is együtt maradnak, ha örökké verik őket.
Hogy egy példát mondjak: A barátommal éppen állunk sorba egy szórakozó helyen a ruhatár előtt. Egyszer csak egy csaj elkezd velünk beszélni, és simogatja a barátom karját, és mondogatja hogy "De rendes fiúk. Mit kerestek itt?" Közben ott volt a pasija. Utána elmentünk valahova. Mikor ott végeztünk, és megyünk a buszmegálló felé, láttunk egy száguldó Audit, benne a csajjal, amint éppen sikítozik, és élvezkedik a nagy sebességen.
Az a rohadt pénz ennyit számít, még ha a lelki nyugalmaddal is fizetsz érte? Pedig azt egy hiperinfláció simán elviheti! Nem élnétek inkább kevesebb pénzből, de szeretetben?
Én soha nem sírtam emiatt,inkább kerestem egy rendes srácot magamnak...
A szórakozóhelyeken meg nem tudom,hogy mit vársz(persze vannak kivételek)...úgyhogy inkább csajozz máshol,ha nem ribikkel akarsz összejönni.
Nézd, egy ilyen beállítottságú Nö nem talál rendes Férfit, mert értelemszerüen a két réteg nem egymást keresi.
Különben meg a pénzességröl annyit, hogy rohadt jót tesz az önbizalomnak, ha éppen egy szebb autóban ülhetek vagy éppen megvehetem azt az inget amiröl tudom, hogy rohadt jól áll és egy jó nadrággal, cipövel, kis haj igazítással és az ezeknek köszönhetö magabiztos ksisgárzáomtól, a Nök rögtön észrevesznek és meg akarnak kapni.
"Miért van az, hogy a fiúk örökké sírnak, hogy nincsenek rendes lányok, de mégis mindig inkább a 10/10-es, de hűtlen kur-vákkal vannak?"
Mert tudjuk, hogy alkalmatlanok komoly kapcsolatra, de egy dugásra jók és nem hisszük azt, hogy majd mellettünk megváltozik.
Kérdező most mit vártál? Ilyen elbaszott világban élünk. Ha nincs pénzed, akkor baszhatod, hogy kedves, rendes és figyelmes vagy. Elég sok átlagos, sőt kifejezetten csóró csaj is a milkós f*szkalapok után csorgatja a nyálát. Persze megindokolják mindenféle áltudományos b*zisággal, hogy ha gazdag a srác, akkor nyilván majd eltartja az utódokat. Igen, gondolom egy 18 éves kis ribanc már családra vágyik. Vegyél egy két drágának tűnő cuccot és verd a nyálad. Ha megvannak, akkor dobd őket a halál faszára, mert többet nem érnek. Szórakozóhelyre pedig nem járnak normális emberek.
Azért nem minden lány ilyen, de tény, hogy sok ilyen van sajnos. Persze nálunk férfiaknál is... mi meg sokan a cicababák után csorgatjuk a nyálunk, aztán csodálkozunk, ha megcsalnak, vagy buták, vagy stb.
Én nemrég beszélgettem egy nagyon szép, népszerű, 19 éves csajjal. Kivolt az exe miatt, akinek mellette 10 nője volt; megcsalta majd eldobta, ráadásul sosem tudtak rendesen beszélni mert a pasi bunkó volt, sosem törődött vele, csak a 20 ezreseivel villogott stb... Ez a lány mégis visszamenne hozzá. Állítása szerint nem néz ki jól ez a pasi, a pénze meg nem izgatja, de olyan határozottságot és magabiztosságot sugall ez a bunkó viselkedése, hogy nem tud rá haragudni és az sem érdekelné, ha mellette lenne más csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!