Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok örökké sírnak, hogy nincsenek rendes pasik, de mégis inkább vannak az pénzes, de érzéketlen barmokkal?
Egyszerűen fel nem tudom fogni az egészet. Sok beszélgetést hallok, meg fórumokon panaszkodnak, hogy a mai pasik milyen bunkók, és nem tudnak szeretni. Ennek ellenére az ilyen srácokat örökké lenézik, gyávának tartják őket. A pénzes barmokkal meg akkor is együtt maradnak, ha örökké verik őket.
Hogy egy példát mondjak: A barátommal éppen állunk sorba egy szórakozó helyen a ruhatár előtt. Egyszer csak egy csaj elkezd velünk beszélni, és simogatja a barátom karját, és mondogatja hogy "De rendes fiúk. Mit kerestek itt?" Közben ott volt a pasija. Utána elmentünk valahova. Mikor ott végeztünk, és megyünk a buszmegálló felé, láttunk egy száguldó Audit, benne a csajjal, amint éppen sikítozik, és élvezkedik a nagy sebességen.
Az a rohadt pénz ennyit számít, még ha a lelki nyugalmaddal is fizetsz érte? Pedig azt egy hiperinfláció simán elviheti! Nem élnétek inkább kevesebb pénzből, de szeretetben?
Én is egyet értek a 8. válaszolóval.
Beszéltem kb 1000 sráccal életemben, ha nem többel, pusztán barátkozásból, iskola, egyetem, sport, munka révén.
Még a legnyomorékabb srác sem kesergett ilyeneken, mint a fórumozók többsége. Olyan srácoknak is volt marha jó nője, akire én rá se néztem volna. Tényleg.
Én sajnos a saját, meg a barátaim tapasztala alapján írtam, amit írtam.
.iTellTheTruth.:
Mert azok ugyanazok férfiban, akikről a kérdésben írtam.
TheSandman egy hatalmas bunkó vagy, azért nincs nőd.
Utolsó válaszoló, akkor se kell általánosítani, én is nő vagyok és sért, ha pénzéhesnek neveznek, holott semmit se tudnak rólam, se az itteni lányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!