Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok örökké sírnak, hogy nincsenek rendes pasik, de mégis inkább vannak az pénzes, de érzéketlen barmokkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen fel nem tudom fogni az egészet. Sok beszélgetést hallok, meg fórumokon panaszkodnak, hogy a mai pasik milyen bunkók, és nem tudnak szeretni. Ennek ellenére az ilyen srácokat örökké lenézik, gyávának tartják őket. A pénzes barmokkal meg akkor is együtt maradnak, ha örökké verik őket.

Hogy egy példát mondjak: A barátommal éppen állunk sorba egy szórakozó helyen a ruhatár előtt. Egyszer csak egy csaj elkezd velünk beszélni, és simogatja a barátom karját, és mondogatja hogy "De rendes fiúk. Mit kerestek itt?" Közben ott volt a pasija. Utána elmentünk valahova. Mikor ott végeztünk, és megyünk a buszmegálló felé, láttunk egy száguldó Audit, benne a csajjal, amint éppen sikítozik, és élvezkedik a nagy sebességen.

Az a rohadt pénz ennyit számít, még ha a lelki nyugalmaddal is fizetsz érte? Pedig azt egy hiperinfláció simán elviheti! Nem élnétek inkább kevesebb pénzből, de szeretetben?

2012. jan. 13. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek a 8. válaszolóval.

Beszéltem kb 1000 sráccal életemben, ha nem többel, pusztán barátkozásból, iskola, egyetem, sport, munka révén.

Még a legnyomorékabb srác sem kesergett ilyeneken, mint a fórumozók többsége. Olyan srácoknak is volt marha jó nője, akire én rá se néztem volna. Tényleg.

2012. jan. 13. 21:26
 12/26 anonim válasza:
Mert ma már SAJNOS a pénz beszél, a többi meg le van sz...a.
2012. jan. 13. 21:26
 13/26 A kérdező kommentje:

Én sajnos a saját, meg a barátaim tapasztala alapján írtam, amit írtam.

.iTellTheTruth.:

Mert azok ugyanazok férfiban, akikről a kérdésben írtam.

2012. jan. 13. 21:27
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
Fantasztikus történet. Egyetlen csajt se ismerek, aki a pénzéért lenne a barátjával. Az én párom ráadásul nem gazdag és dolgozó nő vagyok. Szóval dugjátok fel a seggetekbe a savanyú, és másokat sértő megjegyzéseiteket.
2012. jan. 13. 21:33
 15/26 anonim ***** válasza:
ez nem mindenkire igaz..és rám se. ennyi. én meg idáig csak f*szfej pasival találkoztam... de attól vannak rendesek..tehát...ne írj ilyeneket.
2012. jan. 13. 21:33
 16/26 anonim válasza:
Szerintem nem kell sértegetni senkit, véleményt mondunk vagy irunk, ami mindenkinél egyéni.
2012. jan. 13. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
én is tapasztalom azt amit a kérdező irt de most mi a .aszt csináljak,? ez van, pont egy ilyen lány után epekszem de kezdek ráébredni h ez halott ügy,mindig is voltak és lesznek ilyen emberek férfi és női oldalról is
2012. jan. 13. 21:41
 18/26 anonim ***** válasza:

TheSandman egy hatalmas bunkó vagy, azért nincs nőd.

Utolsó válaszoló, akkor se kell általánosítani, én is nő vagyok és sért, ha pénzéhesnek neveznek, holott semmit se tudnak rólam, se az itteni lányokról.

2012. jan. 13. 22:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, élőben nem vagyok bunkó, csak itt. Amúgy kabbe:DD
2012. jan. 13. 22:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem rám tartozik, hogy viselkedsz. A te életed, úgy szúrod el ahogy akarod, csak engem hagyj ki belőle.
2012. jan. 13. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!