Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek valamilyen jol bevalt modszere szerelmi banat ellen?
ez a tanulas tenyleg jo otlet lehet. Igy fel tudnek nezni magamra idovel. Nem is tudom, en erzem rosszul magam, mikozben volt paromnak lehet meg csak lelkiismeret-furdalasa sincs. Mintha magamra vallalnek mindent.
Mar probaltam valtozasokat hozni, uj helyre koltoztem peldaul. Csak nem tudom, hogy ez normalis e, hogy fel ev utan en meg mindig ugyanolyan rossz passzban vagyok. Probalom elterelni gondolataimat, de amint egyedul vagyok ujra ramtor.
Szegényke :(
Én ugyan így jártam csak engem a barátnőm csalt meg és utána minden ment szépen tovább csak nyilván megéreztem,hogy valami nem stimmel és bevallattam vele és megbeszéltük,hogy akkor ennek így annyi,egy hónapja szakítottunk de én most is halálosan szerelmes vagyok belé,nem tudok elaludni maximum hajnal 5-6 után :((
Nekem ami nagyon jót tett az az egyedüli több órás napi séta ahol végig törtem az agyamat,kint voltam a levegőn,már majd megfagytam a minusz 5 fokba de ha 2 hétig naponta sétálsz írtó sokat akkor kigondolod az érzéseidet magadból teljesen és kevésbé fogsz rá gondolni.
Mert mikor otthon gondolkoztam az édeskevés volt de a friss levegőn százszor jobb.
Én elkezdtem kondiba járni,társaságba menni,igaz mint következő barátnő senkire se tudok úgy nézni meg mindenkiben a volt barinőm keresem de megpróbálom a lehetetlent :( Idővel beiratkozok valami szakmát tanulni aztán az élet majd feledtet velem mindent :( De szakítás után 2 hétig a padlón voltam,depresszióba estem de hamar kilábaltam belőle mert nagy az akaraterőm és a lelkierőm :)
Setalni en is mindig eljarok, de ezt mondjuk elotte is csinaltam. Ilyenkor szoktam gondolkodni, mostanaban mar csak szomorkodni,neha seta kozben folynak a konnyeim. Egy ellentetes erzes van bennem, probaltam mar mindent hogy meggyulojem ot , de bennem csak szeretet van meg csalodas hatalmas fajdalommal.
Tudod Te meg remenykedhetsz, lehet meg neked mindne helyrejon, de nalam a masodik eselyt is eljatszotta:(
Pia meg csoki nem megoldas, az csak par orara segithet. De itt honapokrol van szo, nem birok aludni, ha elalszom ejjel felriadok. A reggelek a legrosszabbak, mikor kinyitom a szemem az elso gondolatom az hogy ujra tul kell elnem egy napot, es valami nyom a szivem kornyeken. En mar nem akarom ot, csak nem tudom elfogadni hogy hazugsagban eltem ket evig, hogy amikor en boldog voltam, az valojaban nem is volt igaz. Es most nem ertem mirol is szol az elet. Nem ertem miert tortenik ilyen ha te a masikert az eletedet adnad. Nem tudom elfogadni, hogy annyira hulye voltam, hogy hittem a joban.
:( ohh te szegény,nekem legjobban az hiányzott,hogy nem aludhatok már vele és nem ébred fel senki mellettem :( Főleg nem olyan akit írtóra szerettem :)
Igazából én is sokat sírtam,inkább csak könnyeztem :) és az is nagyon jót tett,és ezek után már én is óvatosabb leszek a lányokkal,főleg,hogy ez a barátnőm a kapcsolatunk elején azt mondta,hogy őt eddig minden fiúja kihasználta és ennek fejébe ő használt ki engem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!