Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :/Valakinek valamilyen ötlet? :/
Egy kamasz korban levő lány vagyok. Tudjuk milyenek a "kamasz szerelmek", de ezek sok mindent befolyásolni tudnak ebben a korban...a lényeg, hogy például nekem suliban valahogy az ad erőt, hogy van "kiért" suliba menni(fiúra gondolok, és ezek a flörtök, szemezés, stb, úgy, hogy nem ismerjük komolyan a másikat)
Eddig általába olyanokba szerettem bele, akik valamenynire tetszettek nekem, és "adták a jeleket". De ebből kettőnek csaja van...de még így is ygakran figyelnek, stb....és "kihalt" belőlem a remény...és olyan unalmasnak látok mindent...atól félek, hogy ez a teljesítményemre is ki fog hatni....tudom, hogy buta kérdés, meg elég "érthetetlennek" tűnik, de ez eléggé nyomaszt...nincs valakinek valami ötlete, hogy az életkedvet mivel tudom visszahozni, vagy hogy lássaka dolgokban megint "reményt"?
(az is rátett egy lapáttal, hogy közbe olyanba lettem nagyon szerelmes, akibe nem lenne szabad...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!